Aktywne Wpisy
Horkheimer +25
Na TVP Info ciągle gadają o Kamali, teraz jest gadka o tym, jakie są ważne głosy kobiet, gdyby głosowały kobiety, to by wygrała Kamala xD i kobiety afroamerykańskie, kobiety latynoskie xDD niech oni się obudzą w końcu
#usa
#usa
IdillaMZ 0
#usa duzo na temat problemow stanow Pasa Murzynow, czyli glownej koncentracji czarnych, mowi poparcie calej reszty ludnosci dla Republikanow, mimo niemal 100% poparcia, polnocnokoreanskich wynikow ludnosci czarnej dla Demokratow
@Latch: savage ale zrób to i tak, popłaczę się do monitora chociaż
Powiem Ci że o Amerykę Kerouaca, Bukowskiego czy Asfaltowego Saloonu coraz trudniej znaleźć, może gdyby wjechać głęboko w środek Rust Belt, ale ogólnie prowincja (przynajmniej Nevady , Utah, Arizony) jest w naszych czasach czysta, oświetlona, porządna, bezosobowa i wszystko na kartę kredytową.
Na 1600 mil jazdy fajne miejsce trafiłem raz, mały bar chilli chyba gdzieś koło Death Valley albo kanionu.
Gx
Ja robię 2-3k mil rocznie, głównie po małych miejscowościach, klimatyczne miejsca nadal da się trafić, zazwyczaj przez przypadek:)
Moim marzeniem nie jest przebywanie w USA, ale akurat mi się przytrafiła półroczna delegacja ;)
Warto zobaczyć jak tutaj ludzie sobie żyją i jak się do siebie odnoszą. Poznać kulturę i zobaczyć ciekawe miejsca :)