Aktywne Wpisy

mickpl +390
Podoba mi się pomysł tego podatku od pustostanów. W Kanadzie po nim w miastach odnalazły się po dziesiątki tysięcy unitów. W Polsce, biorąc pod uwagę miłość rodaków do betonowych lokat, szło by to w top 6 może i pod setki tysięcy. Na rynku najmu byłaby prawdziwa apokalipsa rentierów, kurniki do wynajęcia za pińset złoty.
#nieruchomosci
#nieruchomosci

NoMoreTearsJustSmile +584
Wciąż mam bekę z tego zdjęcia Izki przed 2 samolotami LOTu. Nauczona doświadczeniem już nie wstawia zdjęć z wnętrza samolotu, bo Ryanair ma charakterystyczne fotele ( ͡º ͜ʖ͡º)
Każdy kto chociaż kilka razy leciał samolotem, wie że gdyby miała lecieć którymś z tych samolotów za nią, to by nie miała zdjęcia z takiego ujęcia z daleka, tylko z bliska bo wsiadałaby do niego podwieziona autokarem pod same schodki bądź rękawem xD
No i jakies 21,37 sekund zajęło sprawdzenie, że LOT nie lata bezpośrednio do Grecji, a w tym czasie odlatywał tylko Ryanair z Krakowa na Kretę ( ͡°( ͡
Każdy kto chociaż kilka razy leciał samolotem, wie że gdyby miała lecieć którymś z tych samolotów za nią, to by nie miała zdjęcia z takiego ujęcia z daleka, tylko z bliska bo wsiadałaby do niego podwieziona autokarem pod same schodki bądź rękawem xD
No i jakies 21,37 sekund zajęło sprawdzenie, że LOT nie lata bezpośrednio do Grecji, a w tym czasie odlatywał tylko Ryanair z Krakowa na Kretę ( ͡°( ͡
źródło: temp_file2031872342157281243
Pobierz

I wyskoczyło mi na olx 2oferty.
Jedna brzmi tak
- Witaj. Jeśli masz problem z komputerem trafiłeś w odpowiednie ręce.
Od 3 lat zajmuję się naprawą komputerów stacjonarnych jak i laptopów.
Oto czym dokładnie się zajmuje:
- naprawa komputerów i laptopów oraz sprzetu komputerowego
- rozwiązanie problemów komputerowych i informatycznych
- instalacja i zarządzanie systemami operacyjnymi m.in. z rodziny Microsoft Windows (XP/VISTA/7/8/10)
- naprawa i rekonfiguracja systemów operacyjnych m.in. z rodziny Microsoft Windows (XP/VISTA/7/8/10)
- wdrażanie usług dostępu zdalnego (Microsoft pulpit zdalny/usługi terminalowe, TeamViewer…)
- zabezpieczanie danych przed utratą (sporządzanie kopii bezpieczeństwa, wdrażanie systemów backup`owych)
- wdrażanie systemów i rozwiązań antywirusowych (McAfee, Eset, TrendMicro…)
- usuwanie wirusów/spyware/malware – przywracanie stabilności i wydajności
- wymiana uszkodzonych części komputera
Jeśli interesuje Cie nowy komputer lecz nie wiesz co tak naprawdę jest Ci potrzebne z chęcią pomogę dobrać odpowiednie części (nowe czy też używane)
A druga
Oferuję naprawę komputerów stacjonarnych jak i laptopów:
- instalacje lub reinstalacje systemów operacyjnych (Windows XP, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Linux)
- tworzenie dowolnych partycji (np. osobno na system operacyjny i inne dane)
- tworzenie kopii zapasowych danych, oraz ich zabezpieczenie
- instalacje sterowników do urządzeń
- instalacje programów antywirusowych, oraz antyspyware
- instalacje przeglądarek oraz oprogramowania blokującego niepożądane reklamy na stronach www
- instalacje i konfiguracje sieci LAN i WI-FI, oraz urządzeń peryferyjnych typu drukarki, skanery, kamery internetowe itd.
- pomoc w obsłudze oprogramowania z pakietu Office (w tym również makro skrypty w Visual Basic)
- pomoc w tworzeniu domen www, oraz wyborze serwerów hostingowych
- pomoc w doborze sprzętu komputerowego, oraz sieciowego w oparciu o cel stosowania
- pomoc w obsłudze bankowości internetowej (w tym również mobilnej)
- wymianę uszkodzonych podzespołów komputerów stacjonarnych, oraz laptopów
- czyszczenie komputerów stacjonarnych oraz laptopów wewnątrz z zanieczyszczeń
- dojazd do Klienta na terenie Kościerzyny lub okolic i naprawę na miejscu w miarę możliwości
Ponieważ mam powielone w klatki w grach tzw freezy 50ms ścinki co mnie denerwują.
A sterowniki próbowałem różnie, nie pomaga.
Warto do takiego z 2typów zadzwonić i się zapytać, czy ogarną? ( Olx )
#pytanie #komputery #serwispc #naprawakomputera #pcmasterrace #olx
Ale nie wie jak ją naprawić xD
asz powielone klatk
Liczbę prerenderowanych klatek też możesz zmienić, może coś da...
Starsze zainstalowałem, tylko jest gorzej jeszcze
Sam problemu takiego nie miałem bo z synców nigdy nie korzystałem i jakoś nie żałuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komputer sprawny
Panie, coś ze sterownikami domyślam się, pisząc na wykopie nic nie zdziałamy i będziemy 20lat tak mogli pisać.