Wpis z mikrobloga

Czy jest ktoś tutaj, kto przesiadł się z iPhone'a (6s lub wyżej) na Galaxy S8? Przyznam szczerze, że Samsung kusi mimo tego, że jestem mocno przywiązany do iOS. Warto byłoby się przesiąść? Ceny używanych IP7 i SGS8 są bardzo zbliżone. Czy android nie będzie uprzykrzał życia? Co ewentualnie w SGS8 jest słabe wg Was? Telefon do codziennych rzeczy typu: wszelkie social media, e-mail itp. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#ios #android #iphone #galaxys8 #bojowkaios #bojowkaandroid
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zureczex radzilbym ci raczej coś z czystym Androidem np któryś Pixel są bardzo przejrzyste, z drugiej strony Samsung ma fajną apke do przenoszenia wszystkich danych z iOSa
  • Odpowiedz
@zureczex: iPhone'a nigdy nie miałem, ale mam S8 i bardzo sobie chwale. Kiedyś byłem przeciwnikiem wszystkich Samsungowych nakładek, ale ta w S8 jest tak dobrze zrobiona, że teraz nie wiem czy nie wole jej od czystego Androida.
  • Odpowiedz
@zureczex: też mam podobną rozkmine, lubiłem sobie często personalizować telefon, zmieniać wygląd itd., ale boje się powrotu do androida, niby jest lepiej niż kiedyś, niby płynnie, ale ciągle to nie jest iOS :(
  • Odpowiedz