Aktywne Wpisy

sztefen_muller +490
#motoryzacja #samochody #mercedes #nostalgia
Wiem, że zabrzmię teraz jak typowy Janusz-Nosacz po 60tce z brzuchem, ale kurła kiedyś to było.
Wszystko czytelne, na swoim miejscu, po paru tygodniach przyzwyczajenia mogę zmieniać temperaturę klimy albo włączyć podgrzewanieć fotela bez odrywania wzroku od drogi i bez wchodzenia w 3 poziom podmenu... I komu to przeszkadzało? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wiem, że zabrzmię teraz jak typowy Janusz-Nosacz po 60tce z brzuchem, ale kurła kiedyś to było.
Wszystko czytelne, na swoim miejscu, po paru tygodniach przyzwyczajenia mogę zmieniać temperaturę klimy albo włączyć podgrzewanieć fotela bez odrywania wzroku od drogi i bez wchodzenia w 3 poziom podmenu... I komu to przeszkadzało? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: LTuu9PBAFQAF
Pobierz
Chce jechać z koleżankami na babskie wakacje za granice z dziewczynami na kilka dni, a niebieskiemu sie to nie podoba..
Że niby co, że będę go zdradzać? - tak, dokładnie o to nam chodzi... wszystkie jedziemy tam żeby przez 5 dni mieć nieprzerwane orgie z kim popadnie...
Weźcie coś doradźcie bo nie wiem już co robić.
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Że niby co, że będę go zdradzać? - tak, dokładnie o to nam chodzi... wszystkie jedziemy tam żeby przez 5 dni mieć nieprzerwane orgie z kim popadnie...
Weźcie coś doradźcie bo nie wiem już co robić.
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki

Jest ktoś z Wrocławia i mógłby poelcić policealną szkołę informatyczną? Chciałbym się przebranżowić i na weekendy złapać się do jakiegoś technikum, aby zaczerpnąć języka programistów.
#pytanie #nauka #wroclaw #informatyka #programowanie
@Felynsky: nie takich certyfikatów, które mogłyby potwierdzić, że ktoś się nadaje ogólnie do pracy programisty (możesz zbierać certyfikaty z poszczególnych narzędzi, ale te co mają jakąś wartość zwykle są na tyle niszowe, że robi je się trochę "pod klienta" i mając już jakieś doświadczenie z nimi)...
powiem więcej, jeśli jakaś "szkoła" obiecuje wystawienie świadectwa/certyfikatu, które miały zapewnić sukces na rynku, to będzie to ściema, bo ich "dokument" na rynku pracy będzie tyle warty co "certyfikat obsługi przeglądarki
Co do forów to stackoverflow.com ale pewnie szybko ja nie trafisz szukając rozwiązania problemu