Wpis z mikrobloga

Dobra , stwierdzam, że albo jest w uuj słaby w WT, albo urwa kolesie jadą na ostrych haksach...
No jak oni strzelają przez budynki (mapą Polska, tam najczęściej mi się to zdarzyło, ale także na Synaj ) , skały i inne scierwa... na dodatek jadę sobie a kolo też jadąc z odległości plus minus 1,2 km wysyła moja załogę na urlop... nie pamiętam takich męczy RB SB jak robiłem V u wujka adolfa... a teraz mecze się na ruskich bo kolesie nagle dostali jakieś skille z nieba... a już hitem jest to, że dzisiaj jadąc IS2 z 44 koleś zrespil się spamerskim wirbelwindem i mi seria z przodu wywalił kierowcę .... co jest nie tak... w sumie zdarzyło mi się nawet takie coś , że zaczynamy RB z kumplem (było odliczanie więc nie dolaczylismy do istniejącej juz gry ) i zanim dojechaliśmy do punktu (mapa z jednym punktem - Ardeny) jakas pantera już nam zrobiła PLECY... JAAAK!!! Na demie koleś wyglądał jakby jechał na lagach i pojawiał się co sekundę 100 metrów dalej ... sprawdziłem na jeździe testowej - nie jest to możliwe panterka ...
#warthunder
  • 10
@JackMason Przez wizjer kierowcy mały kaliber może wejść.

Wyobraź sobie, że ja mam z kolei mnóstwo kłopotów z t-44-100 i #!$%@? się walcząc z nimi XD
@JackMason Od grania dużo w te grę nabiera się trochę obycia sytuacyjnego. Dość często ostatnio mam takie akcje, przez które boje się, że ktoś zgłosi mnie za haksy xd A t-44-100 jest super, zwłaszcza z ulepszeniami mobilności. W ogóle na 7.0-7.3 9/10 ruskich gier to wygrana. A niemieckie pelotki potrafią różne dziwne rzeczy robić, np coelian umie zniszczyć T-54 i Is-6 przez trapshoty odbite od wieży czego sam raz doświadczyłem w grze
@JackMason: Przecież część budynków przepuszcza pociski, szczególnie te na Synaju i Tunezji. Na Polsce też jest to możliwe, ale już tylko dzięki strzelaniu przez szpary w budynkach albo dziury w modelach budynków. Poza tym - jak masz wątpliwości co do czyjejś gry to wbijaj na https://warthunder.com/pl/tournament/replay/ i obejrzyj mecz z perspektywy zawodnika, którego podejrzewasz o haksy. Z tego co pamiętam to z tego miejsca też możesz zaraportować klienta jeśli faktycznie znajdziesz
@howser robiłem to, nagrywalem za pomocą Action! i wysyłałem do twórców.
Co do budynków, wiem, że są takie przez które można strzelać np. na mapie Japan jest bardzo dużo takich budynków , ale chodzi mi o budynki normalne , przez które nie da się strzelać.
@JackMason: Z tymi budynkami to właśnie na Polsce można zdziwić się w kilku miejscach. Podobnie na Berlinie - niektóre przepuszczają, niektóre nie i nie zależy od tego czy budynek można zburzyć czy nie, po prostu modele niektórych są dziurawe lub pozwalają na przebijanie z premedytacją. Pooglądaj turnieje, na tym poziomie widać jak goście rozkminiają przez który budynek się przestrzelą.
@TheRemedy: ironii nie wyczuwam, więc tak, są aimboty, a na forum
@howser: bo nie było w tym ironii, szczerze mówiąc nie spotkałem się z jakiś źródłem powiedzmy zaufanym gdzie można ścągnąć haxy do WT, tylko widziałem strony gdzie ściągniesz a "hax" wykradnie ci dane do logowania.

Gram jak gram czasami lepiej czasami gorzej i cierpie na wieczny brak lwów ale granie z dopalaczami to już jest czyste skyrwysyństwo i chęć dowartościowania się że ktoś jest "zajebisty"