Aktywne Wpisy
rales +1998
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 8 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna
nomundo +1
#nieruchomosci
Co myślicie o takim rozkładzie dla rodziny 2+1 ? Mniejszą toaletę myślałem o zmianie na większą garderobę
Co myślicie o takim rozkładzie dla rodziny 2+1 ? Mniejszą toaletę myślałem o zmianie na większą garderobę
No jak oni strzelają przez budynki (mapą Polska, tam najczęściej mi się to zdarzyło, ale także na Synaj ) , skały i inne scierwa... na dodatek jadę sobie a kolo też jadąc z odległości plus minus 1,2 km wysyła moja załogę na urlop... nie pamiętam takich męczy RB SB jak robiłem V u wujka adolfa... a teraz mecze się na ruskich bo kolesie nagle dostali jakieś skille z nieba... a już hitem jest to, że dzisiaj jadąc IS2 z 44 koleś zrespil się spamerskim wirbelwindem i mi seria z przodu wywalił kierowcę .... co jest nie tak... w sumie zdarzyło mi się nawet takie coś , że zaczynamy RB z kumplem (było odliczanie więc nie dolaczylismy do istniejącej juz gry ) i zanim dojechaliśmy do punktu (mapa z jednym punktem - Ardeny) jakas pantera już nam zrobiła PLECY... JAAAK!!! Na demie koleś wyglądał jakby jechał na lagach i pojawiał się co sekundę 100 metrów dalej ... sprawdziłem na jeździe testowej - nie jest to możliwe panterka ...
#warthunder
Wyobraź sobie, że ja mam z kolei mnóstwo kłopotów z t-44-100 i #!$%@? się walcząc z nimi XD
Co do budynków, wiem, że są takie przez które można strzelać np. na mapie Japan jest bardzo dużo takich budynków , ale chodzi mi o budynki normalne , przez które nie da się strzelać.
@TheRemedy: ironii nie wyczuwam, więc tak, są aimboty, a na forum
Gram jak gram czasami lepiej czasami gorzej i cierpie na wieczny brak lwów ale granie z dopalaczami to już jest czyste skyrwysyństwo i chęć dowartościowania się że ktoś jest "zajebisty"
+100 do bycia gimbusem
+10 do pseudofejmu
-100 do inteligencji
-40 PLN za zakup CS'a
( ͡° ͜ʖ ͡°)