Aktywne Wpisy
wfyokyga +32
Pamiętajcie że oglądamy filmy z napisami lub w oryginalnej ścieżce dźwiękowej. Lektor jest dla niedowidzących lub niewidomych. Tak samo dublaż, to tylko w bajkach. Jeśli jest film niemiecki to oglądamy po niemiecku, nie jakiś angielski dubbing. To jest obraża dla twórców, aktorów bo lektor zagłusza tembr i cały głos aktora, który tym też gra, to samo jest z muzyką. Nawet Kubrick maestro, życzył sobie żeby tylko z napisami puszczać jego filmy. Jeśli
uglyhero +40
halo, śmieciarka, prosze przyjechać na mirko, dziś dołączam do #wykop30plus, już nawet mnie witają per stara czyli nir ma ratunku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zazwyczaj - w sumie 95% kobiet jak ich facet chce uprawiać seks a one nie maja ochoty to mówią po prostu NIE BO ....(jakiś powód) moja dziewczyna nawet jak nie ma ochoty to zgadza się to robić i mówi, ze ona nie musi dziś dochodzić, bo średnio ma ochotę na seks. Czy to nie jest dziwne, ze zamiast odmówić robi to ze mną i nie czerpie z tego przyjemności? Pytałem o to to stwierdziła, ze robi to dla mnie, bo nie zawsze ma ochotę na seks, a nie jest egoistka żeby odmówić i np. Zostwic mnie z takim podnieceniem. Ja myśle ze jak nie ma ochoty to powinna tego nie chcieć robić jak każda.. co sądzicie?
#seks #zwiazki #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Dodatek wspierany przez: mZakupy.com
a jak się kocha od niechcenia to leży jak kłoda, czy okazuje jakiekolwiek oznaki roskoszy?
Zaakceptował: sokytsinolop}
Seks daje poczucie bliskości i buduje przywiązanie, poza tym jest przyjemny sam w sobie, nawet bez orgazmu.
Na twoim miejscu nie przesadzałbym z analizą.
#!$%@?, gościu, przez kolejny dzień od rana nagrzewaj kobietę (sprośne SMSy, podteksty, może jakiś prezent rano w domu?), to wieczorem sama się na Ciebie rzuci.
Proste.
@AnonimoweMirkoWyznania: myślę, że powinieneś ją zostawić i podać do niej numer
Ja tam jednak zostanę w swoim świecie marzeń, w którym kobietę można podniecić, jak ma się ochotę. Po prostu.
Jakoś mi w nim dobrze.