Wpis z mikrobloga

Wszystkie #gry powinny miec demo, jak #factorio, by sobie za free pograc i zobaczyc czy sie nadaje i dopiero potem kupic. Obecna strategia, to wpakowac kase w filmiki, nakrecic hype i sprzedac gowno po 60$... Najlepiej w jeszcze zanim ktos w ta gre pogra i cos o niej napisze zlego. Tak kiedys bylo - CD z szareware #gimbynieznajo - ale juz chyba nie wroci.

Demo factorio, jakby ktos jeszcze nie wiedzial, do pobrania tutaj: https://www.factorio.com/download-demo
6a6b6c - Wszystkie #gry powinny miec demo, jak #factorio, by sobie za free pograc i z...

źródło: comment_ksldqV0CEDeYTMP6GJG7xfqLclMc1tDl.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@6a6b6c: Na steamie można zwrócić jak się grało mniej niż chyba 2h (i chyba musi nie może minąć X dni od zakupu - nie pamiętam tego). Czasami da radę coś przetestować + filmy na YouTube. Wiem, taka proteza troche - ale dem to chyba już nie będzie.
  • Odpowiedz
@6a6b6c: ja ze steamem robię tak cały czas. Ostatnio wychodzi na to, że zostawiam tylko jedną na pięć gier. Polecam ten styl testowania ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
  • 0
@6a6b6c ja gram na wszystkich platformach i dema zwykle jakieś są. Ostatnio właśnie factorio na pc i prey na PS4 mnie zachęciły w ten sposób do kupna. Doom z resztą tak samo.
  • Odpowiedz