Aktywne Wpisy
Berda +5
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
InnyWymiar90 +70
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
#film #bekazpodludzi #botoks #vega
kino to robienie kasy
filmy kreci sie dla kasy
vega to pierwszy ogarniety gosciu w polskiej branzy filmowej od wielu wielu lat
Fakt faktem oderwany od rzeczywistości ale ogląda się go dobrze. Ale na Mirko jak zwykle fala hejtu a na filmwebie to już wogole wylew raka
@MagnitudeZero: Bazując na trailerze (bo obejrzę dopiero pirata, nie dam Vedze zarobić) film jest nieobiektywny, pokazuje sektor ochrony zdrowia jako jedną wielką patologię, znieczulicę, łapownictwo co nie jest prawdą. Problem jest niestety taki, że film ten może się odbić na pacjentach
@zackson: potwierdzam, dziś byłem zobaczyć o co tyle krzyku i czy rzeczywiście g---o. Jest to g---o, ale chociaż dostałem wafelka na osłodę od dziewczyn sprawdzających bilety.
Uważam Vegę za cynicznego s--------a, który robi co się sprzedaje. O poziomie humoru niech powie fakt, że na kilkunastu pacjentów statystów mamy:
-kobietę która szczepiła się podczas seksu z psem