Wpis z mikrobloga

@Nala_Alan_w: @vacgofuck: @Sweet_acc_pr0sa: Mnie nie boli rekord otwarcia itp. tylko pisanie, że złe koncerny/służba zdrowia zatrudniają firmy do pisania negatywnych recenzji. "Botoks" to światło w świecie ogarniętym ciemnościom? Walka dobra ze złem? To żerowanie na ludzkiej naiwności. Vega idealnie wpasował się w foliarskie trendy homeopatów i antyszcepionkowców.
  • Odpowiedz
@MagnitudeZero: Przeciętny odbiorca tego filmu nie jest zdatny do dyskusji ogólnokrajowej. "Botoks" ma ten sam problem co np "Sala samobójców" : całkowicie s---------e wykonanie i skierowanie filmu do złego grona odbiorców pomimo posiadania śladowych ilości wartości merytorycznych.
  • Odpowiedz
Czas pokaże kto miał rację. Na razie z tego co widzę to lekarzy, ich rodziny oraz znajomych boli d--a, że ktoś śmiał, podkreślał ŚMIAŁ zrobić o nich negatywny film.

@MagnitudeZero: Bazując na trailerze (bo obejrzę dopiero pirata, nie dam Vedze zarobić) film jest nieobiektywny, pokazuje sektor ochrony zdrowia jako jedną wielką patologię, znieczulicę, łapownictwo co nie jest prawdą. Problem jest niestety taki, że film ten może się odbić na pacjentach
  • Odpowiedz
fani pójdą bo fani, reszta pójdzie bo chcą zobaczyć o co tyle krzyku i czy rzeczywiście takie g---o

@zackson: potwierdzam, dziś byłem zobaczyć o co tyle krzyku i czy rzeczywiście g---o. Jest to g---o, ale chociaż dostałem wafelka na osłodę od dziewczyn sprawdzających bilety.
Uważam Vegę za cynicznego s--------a, który robi co się sprzedaje. O poziomie humoru niech powie fakt, że na kilkunastu pacjentów statystów mamy:
-kobietę która szczepiła się podczas seksu z psem
  • Odpowiedz