Wpis z mikrobloga

Siema Mirki, przejdę od razu do rzeczy - na której ręce nosicie smart-opaskę? Ktokolwiek nosi ją wraz z zegarkiem? Będzie to jakoś wyglądało nosząc je na oddzielnych rękach? Czy robiąc to wyjdę na snobistycznego Janusza?
Tyle pytań... Pora na wasze odpowiedzi.
#miband #miband2 #xiaomi #pytanie #pytaniezdupy #zegarki
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@strikingsurface: żeby sprawdzać godzinę i móc go poprawiać wyuczonym gestem; poza tym jestem do nich przyzwyczajony. Opaski używałbym do powiadomień, kroków i snu. Nie wspominam już o fakcie że mi band w realu wygląda wyjątkowo słabo. Właśnie dostałem paczkę i nie wyobrażam sobie używania go zamiast zegarka.
  • Odpowiedz
@Jewjitsu: właśnie już żałuje zakupu, wstyd z tym chodzić Mirki; nie sprawdziłem wymiarów i tego jak wygląda na normalnej niechinskiej ręce i mam za swoje (,)
@venomik: dlatego wolałem zapytać, w lustrze wygląda to absurdalnie, ale bałem się że jestem uprzedzony
@Godziu73: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@strikingsurface: too late
  • Odpowiedz
@BlackTabby: jestem tego bardziej niż świadomy, ale opaska ma dla mnie pełnić inne funkcje niż zegarek. Poza tym tak jak już wspomniałem zegarki mają swój wygląd, wielkość i pasują do każdego ubrania. Dla mnie osobiście dają też poczucie komfortu gdy mogę go delikatnie obrócić czy pochwalić się podwijając rękawy. W porównaniu z multiwitaminą na pasku chińskiej gumy jest oczywiste co wybiorę. Z całą pewnością nie włożę tego też w cokolwiek
  • Odpowiedz