Aktywne Wpisy
NaczelnyAgnostyk +18
Od 19minut mam urodziny (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
enron +139
Temat ostatnio tu przemknął, więc tak sobie tylko napiszę że wytrzymaliśmy z żoną już 20 latek razem (ʘ‿ʘ)
Wiem, żadne osiągnięcie - raczej piszę, bo wciąż mam w pamięci gdy mnie przyhamowało w drodze do ołtarza jak sobie uswiadomiłem "o kurde, to już teraz!" a myśl o jakiejkolwiek rocznicy była czymś wirtualnym. Gdyby mnie ktoś wtedy zapytał, jak sobie wyobrażam naszą 20. rocznicę, to bym stwierdził że ja nie wiem czy ludzie tyle żyją xD
Nic to, trzymajcie kciuki byśmy na wzór moich dziadków świętowali kiedyś 65. rocznicę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A wszystkim tu życzę, by
Wiem, żadne osiągnięcie - raczej piszę, bo wciąż mam w pamięci gdy mnie przyhamowało w drodze do ołtarza jak sobie uswiadomiłem "o kurde, to już teraz!" a myśl o jakiejkolwiek rocznicy była czymś wirtualnym. Gdyby mnie ktoś wtedy zapytał, jak sobie wyobrażam naszą 20. rocznicę, to bym stwierdził że ja nie wiem czy ludzie tyle żyją xD
Nic to, trzymajcie kciuki byśmy na wzór moich dziadków świętowali kiedyś 65. rocznicę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A wszystkim tu życzę, by
#syria #syriaspam
@KolegaPatryk: Ci pierwsi to urojenia tego drugiego, a ten drugi to jakiś ochotnik walczący na 3 linii z polski który chciał sobie zrobić fejm i wymyślił w c--j bajeczek o tym jak to IS zabija.
Skąd pewność, że to bajeczki? Czytam właśnie kilka wywiadów z Archerem i nie wygląda to puki co na bajeczki.
@KolegaPatryk: to znaczy że jest na tyłach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KolegaPatryk: Stąd że ziomek nie ma bladego pojęcia gdzie jest front ani co się na nim dzieje. Albo powtarza ogólnie znane fakty.
Kto tam?
W dodatku swego czasu oferował
@bilas: Ale kumpel Archera sprzedaje naklejki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.facebook.com/SNMWFSA/photos/a.354907664631136.1073741828.354816554640247/1316378221817404/?type=3&theater
@bilas: Jemu można bardzo dużo zarzucić, ale w tej kwestii akurat jego postępowanie jest logiczne:
1. Mówił, że nie podlega pod SDF, bo jakby tak powiedział, dostałby w
Postać Archera i jego grupy została dawno potwierdzona, ale niektórzy tutaj lubią sobie potrollowac ( ͡° ͜ʖ ͡°) pisały o nim eksperckie portale i blogi anglojęzyczne oraz polskie
Na tagu pisze parę rozgarniętych ludzi i często przedstawiają ciekawą krytykę, ale reszta to pospolite chłopaki dla których to
Trollujesz prawda
@RuskiAgent1917: to już wiedzieliśmy tutaj dawno przecież :D a @Mirabelka1983 nawet miała rozpracowywać Archera dla polskiej telewizji - zresztą wrzuciła jedno foto bardzo ciekawe, gdzie Archer stoi z grupą innych żołnierzy, ale nie tych medialnych fejsowych, tylko jakichś prawdziwych najemników - zresztą będzie chciała to to wrzuci ponownie.
A co do sławy to możemy znać jego imię i nazwiska się domyślać, że jest z Mikołowa (vide wywiad) i prawdopodobnie JWK Lubliniec - ale zauważ że w wywiadach mówił ile to lat nie spędził za granicą i to bardzo daleko typu Wietnam/Chiny (rodzice na placówce dyplomatycznej??). Także podejrzewam, że on nawet jakby się pokazał bez okularów (zresztą były tu takie fotki, jednak nawet była w jego artykule w Broni i Amunicji) to bardzo mało osób w Polsce, ba, na Górnym Śląsku