Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Nie cierpie gier zespołowych na WF.

Przed WF się stresuje w #!$%@?, a juz na WF to wgl mam zawał. Nauczycielka cały czas mnie #!$%@? ze nie cwicze, twierdzi ze nie gram na WF bo boje sie jakiegokolwiek wysilku, ale to nie jest tak #!$%@?. Zawsze sie ciesze gdy #!$%@? robi jakies bieganie, czy inne normalne cwiczenia, niz te #!$%@? siatkowki, koszykowki, football. Jestem w tym prawie najgorszy. Zawsze jestem wybierany ostatni przez co czuje caly czas ostro wstyd, do tego wzroki dziewczyn mi nie pomagaja. Inni maja ze mnie beke ze nic nie umiem, co juz powoli mnie #!$%@? psychicznie. Chcialbym sie za to wziac, ale nie wiem nawet jak. Nigdzie sie nie zapisze bo #!$%@? takiego starego byka jak ja juz nie ucza, a zapisac sie do grupy z 11 latkami to przypal. Potrzebuje rady, co robic do #!$%@?? ()

#licbaza #kiciochpyta #przegryw #szkola

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
Nie cierpie gier zespołowych na WF....

źródło: comment_89EHv24HQIvgo6EbZ87d3AljOFUfacWg.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania załatw sobie zwolnienie. Gimnazjum jakoś przetrwałem z tylko jedną poprawką z wfu chyba w ostatniej klasie. W średniej pół roku albo rok ledwo ledwo 2 a dalej to już tylko zwolnienie. Żałuję że od gimnazjum nie załatwiłem
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania nie martw sie jak radzisz sobie z np bieganiem czy skokiem w dal. Ja mam swoj jeden zespołowy sport, który trenowalem od dziecka i srednio lubiłem na wfie, bo miałem przesyt. Ale już w nogę byłem i jestem kulawy ale wszystkie swoje błędy kwitowalem śmiechem wraz z innymi. Jak masz coś w czym jestes dobry to #!$%@?, a zespołowe bierz z przymrużeniem oka. We wszystko dobry nie będziesz( ͡º ͜
  • Odpowiedz
OP: @Elemelek666 Za bieganie brać się nie musze, jestem w tym dobry, i raczej z kondycją problemów nie mam.

@CichyGlosZTyluGlowy Mamy dosc restrykcyjna szkole i na przerwach grac czy wgl miec pilki nam nie wolno. Zreszta w szkole juz mam opinie najwiekszego gowna i kto by chcial ze mna grac?

@Hirvio44 Nikt nie chce sie spotykac ze mna na gierki.

@dioxyna Znajomych mam tylko na piwo czy gry planszowe, a na
  • Odpowiedz