Aktywne Wpisy
Panitsch +707
Już po dziewiętnastej, a córki na studiach nie myślą o tatusiu i nadal nie zadzwoniły do ojca starego, ale sprawiedliwego spytać chociaż czy jeszcze dyszę. Niestety matka je tego nauczyła, stary ma tylko tyrać na zachcianki i najlepiej żeby nie pokazywał się w domu, bo tylko przeszkadza. Musiałem wyjść na spacer i oczyścić umysł. Dajcie ze dwa plusy dla otuchy. Jakby ktoś pytał to na słuchawkach nowy drejk #yeezymafia #feels #zalesie #
koronawirus +277
Jestem administratorem lokalnego Spotted i po raz któryś otwiera mi się nóż w kieszeni. "Empatyczna" szpara jest w stanie zniszczyć komuś życie tylko dlatego, że zagadał do jej kaszaka na święcie kolorów przy robieniu zdjęć. Gościa znam, miał zawsze pod górkę, jest biedny i sporo przeszedł w życiu, chodzi w starszych ciuchach, ale jest całkiem niegrozny. Ma pasję w postaci robienia zdjęć i miasto go bierze na imprezy żeby obskoczył i porobił
Nie cierpie gier zespołowych na WF.
Przed WF się stresuje w #!$%@?, a juz na WF to wgl mam zawał. Nauczycielka cały czas mnie #!$%@? ze nie cwicze, twierdzi ze nie gram na WF bo boje sie jakiegokolwiek wysilku, ale to nie jest tak #!$%@?. Zawsze sie ciesze gdy #!$%@? robi jakies bieganie, czy inne normalne cwiczenia, niz te #!$%@? siatkowki, koszykowki, football. Jestem w tym prawie najgorszy. Zawsze jestem wybierany ostatni przez co czuje caly czas ostro wstyd, do tego wzroki dziewczyn mi nie pomagaja. Inni maja ze mnie beke ze nic nie umiem, co juz powoli mnie #!$%@? psychicznie. Chcialbym sie za to wziac, ale nie wiem nawet jak. Nigdzie sie nie zapisze bo #!$%@? takiego starego byka jak ja juz nie ucza, a zapisac sie do grupy z 11 latkami to przypal. Potrzebuje rady, co robic do #!$%@?? (・へ・)
#licbaza #kiciochpyta #przegryw #szkola
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
@CichyGlosZTyluGlowy Mamy dosc restrykcyjna szkole i na przerwach grac czy wgl miec pilki nam nie wolno. Zreszta w szkole juz mam opinie najwiekszego gowna i kto by chcial ze mna grac?
@Hirvio44 Nikt nie chce sie spotykac ze mna na gierki.
@dioxyna Znajomych mam tylko na piwo czy gry planszowe, a na
Jak ci to tak bardzo wadzi to zalatw sobie od lekarza zwolenienie z wfu na rok i elo