Wpis z mikrobloga

Ej, Mircy, ale przypał. Sprzedałam przedmiot, wysłałam paczkę i zamiast odbiorcy odebrał ją prawdopodobnie któryś z jego lokatorów, z którymi odbiorca nie żyje w zgodzie. Na stronie śledzenia "Odebrane przez NAZWISKO ODBIORCY". Okazuje się, że paczki nie ma, nikt nic nie wie albo się nie przyznaje. Co zrobić w takiej sytuacji? #allegro #kiciochpyta
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@oxymirek: @palaczio7: Inbe to zaraz będzie raczej kręcić kupująca... Jest tu chyba trochę mojej winy, chociaż nie jestem pewna. Kupująca zażyczyła sobie "Paczkę może odebrać tylko Grażyna". Chodziło jej o to, żeby właśnie tamci lokatorzy nie odebrali, no ale nie mogłam tego sobie zażyczyć w punkcie kurierskim, zwyczajnie nie ma takiej usługi.
@WesolySromek: Ale czy to właśnie nie jest wina kuriera?
  • Odpowiedz
@palaczio7: @Ocurwaalekyrk: Nie jasno napisałam, bo i kupująca mi wcześniej namieszała. Odbiorca to powiedzmy Karyna, mieszka z nią dobra koleżanka Grażyna, a inni lokatorzy to jakieś podstępne Żmije. Karyna wiedziała, że raczej jej nie będzie, ale kazała nadać na swoje nazwisko. Gdybym wybrała Doręczenie do rąk własnych (ale nie miałam takiej możliwości), wtedy by Grażyna nie mogła odebrać.
  • Odpowiedz