Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ana77 +1
Koniec chłopaki.Skasowałam post, bo podejrzewacie, że ta dziewczyna to ja, a dla niej to nie byloby dobrze. Wrzuciłam, bo wyglądam znaczanie gorzej od niej. Wyciągłam wnioski. Zmienić styl ubioru i zmienic fryzure. Teraz wiem, że jestem mocne 2/10, no ryja nie zmienie, ale mma wąskie usta, więc chyba troche powiększe. Swoją drogą to oceniacie ją na 4/10 , więc wy mierzycie za wysoko, a oskarżacie nas o to. Nie wiem jakich wy

Co do samego zakupu, to finalnie kupiłem Krossa Level B1 (czarno żółty). Nabyłem go z internetu za cenę nieporównywalnie niską do tych samych modeli w lokalnych sklepach (Gdańsk here). Niestety jak się okazało - sprzedawca podał mi nie do końca poprawne informacje i po oddaniu roweru do serwisu okazało się że trzeba go całego zdemontować, nasmarować, wycentrować koła, złożyć i wyregulować przerzutki + hamulce.
Najciekawsze że w książce gwarancyjnej, która przyszła do mnie z rowerem widnieje informacja jakoby rower przeszedł "przegląd zerowy" dzień przed wysłaniem go do mnie, a z tego co zauważyłem i potwierdził serwisant na miejscu - nie nadawał się w takim stanie do jazdy.
Niemniej jednak - mam to w dupie. Jutro zadzwonię do sprzedawcy i spróbuję sprawę wyjaśnić. Ważne że jeździ i pozwoli zgubić parę kg i uwolni mnie od jazdy do pracy w zapchanych tramwajach :P.
#rower #rowery
źródło: comment_7PovwV95gYHHE5wKARUyeINhNibelANv.jpg
PobierzJa w tym roku, po kupieniu (nowego)roweru, spędziłem kilka godzin w garażu żeby go przygotować do jazdy,
Rzuc okiem tam tez na ulocki i akcesoria
Niemniej fakt, że przyszedł z krzywymi kołami trochę zastanawia...
Serwis zerowy racja ale kola nie poeinny byc kwalifikowane do centrowania. Na moje naciagaja
@Rivgen: no tak, na ostatnich mistrzostwach świata Sagan też miał taką nakładkę( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Rivgen
D--a piecze dziś nieziemsko, mam super twarde siodełko, zacznę od tych gaci, jak nie starczą to spróbuję tej nakładki.
wkładka w spodenkach ma służyć odprowadzaniu potu, a nie żeby było miękko. często we wkładce są wstawki żelowe, wtedy stanowi ona dodatkowe podparcie kości kulszowych (ważne, żeby tego żelu nie było za dużo, bo przecież nie wchłania on wilgoci). żel wtedy jest też dystansem między tyłkiem a siodełkiem, dzięki czemu część gąbczasta
@brachistochrona
Chyba muszę po prostu swoje odcierpieć, a potem cieszyć się żelaznymi pośladkami :D