Aktywne Wpisy
Ciekawe czy ma BT i wifi
Morritz 0
Generalnie, jak to jest ze zmienianiem opon z letnich na zimowe lub vice versa w serwisach, ludzie przyjeżdżają z oponami w bagażniku i proszą o taką usługę, bo sami nie potrafią czy jak to wygląda?
#samochody #kiciochpyta
#samochody #kiciochpyta
Hej, jak się ma nakładka/oprawka korekcyjna do okularów sportowych?
Zastanawiam się nad tym, bo w normalnych jak wieje to od razu mi oczy łzawią, a soczewki jednodniowe się średnio opłacają na moje jazdy.
Przeglądałem oferty i chyba największy wybór mają okulary firmy Goggle (model E865-1R przypadł mi do gustu).
Ktoś ma doświadczenie z takimi okularami?
Wygodniej założyć okulary.
Arctica s-198, mam od +- 3 lat i polecam w 100%
okulary można dostać za jakieś ~170 zł, szkła korekcyjne to już kwestia wady
Super, dzięki za informacje.
https://www.centrumrowerowe.pl/okulary-rowerowe/okulary-ze-szklami-wymiennymi/p,okulary-onyx-zolte-accent,553360.html?_pli=c7dfdc
i bardzo sobie chwalę :)
szkła korekcyjne niewiele kosztowały z tego co pamiętam :)
Jak dla mnie jest super, masz wkładkę korekcyjną plus 3 pary szkieł (białe, lekko przycienione i lustrzanki - ja brałem dodatkową parę lustrzanek) tam gdzie kupowałem akurat byłem poza skalą z mocą szkieł, ale dopłaciłem parę złotych i zrobili elegancko.
Dzięki za opinie i pomoc
@rezerwowy: Jak okulary? Ile optyk skasował? Dorabiałeś przezroczyste szkła?
Same okulary ok, ale szkła korekcyjne o kant d--y rozbić, jakoś nie mogę się do nich przyzwyczaić.
Dałem chyba stówę, wygodniej jednak jest mi chodzić w soczewkach, a szkła kurzą się gdzieś w szufladzie