Aktywne Wpisy

zielonzielon +39
#mecz
Ale wpisy pod tagiem troche pokazują jakie normictwo tu siedzi. Traktowanie Interu jak jakiegoś słabiaka co się cudem dostał do półfinału, bo dla normika kluby piłkarskie to Real, Barcelona i eeee cała reszta.
Grande Inter, pisze to jako fan Juve
Ale wpisy pod tagiem troche pokazują jakie normictwo tu siedzi. Traktowanie Interu jak jakiegoś słabiaka co się cudem dostał do półfinału, bo dla normika kluby piłkarskie to Real, Barcelona i eeee cała reszta.
Grande Inter, pisze to jako fan Juve

leszekbialy +77

Nie żebym się jakoś specjalnie jarał bo nic mnie nie zmusi do przesiadki z pełnoprawnego IDE (#phpstorm/#webstorm rzecz jasna :)), ale trzeba przyznać, że to kawał porządnego edytora (#pdk) i wiele funkcji z Sublime stało się inspiracją (czyt. zostało bezczelnie zerżnięte) dla innych edytorów/IDE. Sublime wyznaczyło nową jakość w wielu kwestiach - m.in. było pierwszym edytorem (poprawcie jeśli się mylę), w którym zaimplementowaną zajebistą wyszukiwarkę wszystkiego czy możliwość używania wielu kursorów naraz.
#sublime | #webdev | #programowanie
@tylkostrimi: przecież webstorm to miał jeszcze w epoce dinozaurów :P
W takim razie niesłusznie wychwalam Sublime w tej kwestii. Sądziłem że był prekursorem. Ale na pewno przyczynił się do spopularyzowania tej funkcji, bo bardzo ją promował w materiałach marketingowych.
#tylkophpstorm :)
#tylkovim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aczkolwiek Sublime 3.0 sprawdziłem z ciekawości :)
@Ragnarokk:
Rozumiem, że raz uruchomiłeś, nie potrafisz wyjść i tak już zostało? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A Atom/Brackets to takie bidne klony Sublime dla ludzi, którzy nie potrafią skonfigurować Sublime :)
A tak serio, to fajny prosty edytorek, dużo łatwiejszy w konfiguracji niż Sublime, ale niestety dużo wolniejszy i z mniejszą bazą wtyczek. Nie widzę sensu używania Atoma skoro są lepsze edytory niebędące IDE (czyt. skoro jest Sublime :)).
i "ha " ESC . . :P