Wpis z mikrobloga

#emigracja #norwegia #muzyka #wygryw #przegryw
Będzie o tym jak zderzyłem się z norweskimi zasadami.
Jestem fanem twórczości artysty który nazywa się Sully Erna. Facet jest multiinstrumentalisą,liderem grupy Godsmack do tego pisze bardzo dobre teksty.
Nigdy nie miałem sposobności wybrać się na koncert. Zawsze coś stawało na przeszkodzie. Teraz jednak sprawa miała się inaczej bo wygrałem 2 bilety na koncert w Oslo. No nie ma opcji, napisał do mnie Erna że mam się skontaktować z menagerem i on poda mi szczegóły. W piątek dostałem info a we wtorek przywitał nas menager grupy. Wszystko pięknie. Jesteśmy na liście gości artysty wszyscy się ekscytuja. Wchodzimy. Ja wszedłem ale moja córka już nie. Otóż 17.5 to za mało by wejść na koncert nawet hakongosc gwiazdy. Ochrona nie wpuści I #!$%@?. Menager na nas macha że mamy iść ochrona nie puszcza. W końcu młoda została zablokowana i wyprostować poza drzwi. Wyszedłem za nią. No trudno. Jednak wyraz jej twarzy był rozrywajacy ojcowskie serce. Szkoda no trudno. Idąc na górę po schodach zatrzymał nas jeden z członków zespołu. Sully wie o problemie i mamy poczekać. Wypuścili nas na backstage, 10 min rozmowy z artystą. Niestety ochrona czekała aż wyjdziemy. Chcieli nawet wezwać policję, bo nie wolno maloletnim I #!$%@?. Erna obiecał, że za rok będzie pamiętał o nas gdy będzie w trasie z Godsmack..
PMV_Norway - #emigracja #norwegia #muzyka #wygryw #przegryw
Będzie o tym jak zderzyłe...

źródło: comment_gsxKzInd3UpuPh1vjagIVYmNorAtNNef.jpg

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • 17
Najlepsze jest to ze młoda przy rozmowie z Sullym mówi, tato, idź ja te 2h poczekam... On popatrzył a ja mówię chyba jesteś niepowazna, Sully jeszcze kiedyś zagra, a ty jesteś dla mnie ważniejsza.
Powiedział tylko że by mnie kopnął w dupe gdybym tak zrobił hehehe
  • Odpowiedz
@PMV_Norway: Fajna historia, ale mi rzuciło się w oczy co innego. Wygiąłeś się jakoś dziwnie do tego zdjęcia, czy faktycznie jesteś niższy od tego karakana? Przecież ten gość ma jakieś 165cm wzrostu O.o
Napisałbym "bez obrazy", czy coś w tym stylu, ale myślę, że to byłoby niepotrzebne, bo nie wyglądasz na jakąś zakomplesioną pierdołę. Pytam bo okrągłe 10lat temu też miałem przyjemność zbić piątkę z Sullym i zszokowało mnie, że gość
  • Odpowiedz
  • 1
@Miroslaw_juz_nie_suchoklates mam 176 więc też przeżyłem lekki szok. Generalnie to rozmawiałem z nim a on mówi chodźcie zrobimy sobie fotę, a ty ochroniarz zrób nam zdjęcie. Ciśnienie miałem takie że myślałem że padne. No i oparł się o ścianę może dlatego
  • Odpowiedz
  • 1
@Miroslaw_juz_nie_suchoklates wszystko możliwe. Jak do nas podszedł to się ładnie zdziwiłem. W ogóle to przepraszal za to że tak wyszło i że nie może nic zrobić. Bo nie tak się gości powinno traktować. Swoją drogą zobaczymy czy będzie pamiętał za rok hehe myślę że nie bardzo.
  • Odpowiedz