Aktywne Wpisy
Zaid +163
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Samochód pokazuje mi 0% żywotności oleju (bo wymieniałem go lekko ponad rok temu). Aktualnie nie mogę jechać nigdzie i go wymienić. Coś się wielkiego stanie jak tak trochę pojeżdżę? Na serio aktualnie nie mam możliwości zmiany. Ostatnia zmiana oleju 1.11.2023 i zrobione jakieś 6k km. Przewiduję, że dopiero pod koniec listopada będę w stanie zająć się tym olejem.
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
@migdalll: A niby czemu? Ja wszystko wstawiam na 40 stopni i jest ok, ale moze mi wytlumacz czemu zle?
@ZbrodniarzWojenny: Z nudow? To Ty nie masz co robic w wolnym czasie? Czyli rozowa wcale prawie nie prasuje, nie pierze i nie zmywa? Brzmi jakbys byl domowym kurczakiem i do tego cuckiem.
@krave:
Tyle w temacie, mentalna gimbaza może się rozejść. To samo z manipulacją po stronie różowych - po co mam udawać kogoś, kim nie jestem żeby zadowolić kogokolwiek? W
@Shyvana: a w - 10 mozę od razu
@dnasstorm: Nie pracuję bo taka specyfika moich studiów, że w ich czasie o pracę w zawodzie raczej ciężko, a być poganianym w Januszexie nie mam zamiaru. Mam odłożoną kasę więc siedzę w domu.
Lubię jak jest czysto, brzydzi mnie brud
Komentarz usunięty przez autora
@Laelette: serio?
A ja byłam z siebie dumna, że opróżniam przed praniem kieszenie i sortuje kolorami ( ͡º ͜ʖ͡º)
@aptudeskaj:
@msichal:
@dnasstorm:
Ręczniki pierze się w wyższej temperaturze (60 st.), inaczej mogą się nie doprać. Program "mieszane" służy do prania różnych materiałów
Komentarz usunięty przez autora
@krave: W jaki sposób świeżo wybrane ubrania miałby zacząć śmierdzieć tylko dlatego, że się ich nie wyciągnęło z pralki?