Wpis z mikrobloga

@Klofta: Najlepiej ed moim skromnym zdaniem. Lepiej z propem. Możesz sobie dorzucić t3. I ogarnij sobie zolpidem, albo xanax czy klonazepam, bo może być ciężko ( ͡° ͜ʖ ͡°) Oczywiście cabaser warto mieć również.

Uważam, że nie warto. Odstawisz tren i szybko efekty szlag trafia, a dla jednej foci nie warto żyć w takim stanie :-D Chyba że lubisz być mentalnym wrakiem ( ͡° ͜ʖ
@Klofta Nie bierz zolpidemu. Na trenie może być bezsenność, ale bardziej wygląda to tak ze budzisz się po 5-6h i jesteś wypoczęty. Zolpidem bardzo uzależnia i będziesz miał problemy z dstawieniem. Dawkowanie e2d z testem. Jak ktoś tutaj napisał gdy odstawiasz trena od razu widac spadki i wpływa także na psyche mocno. Wahania nastrojów, agresja może być nawet jeżeli normalnie jesteś bardzo spokojny. Dlaczego susta? Nie lepiej cypio, prop?

Jaki bf, waga,
@bananowynick: myślałem o sustanonie bo mam do załatwienia apteczny. Ostatni cykl 12 enan e3d 300 mg. Już się odblokowałem wyniki dobre i zbieram siano, i powoli kupuje środki na nast cykl
@bananowynick: doraźnie jak najbardziej zolpidem działa.Nie można brać dłużej niż 4 tyg, ale okazyjnie jak najbardziej si, działa. A z tym wyspaniem to popłynąłeś XD. Ciężko się wyspać jak się nie śpi 2 noce z rzędu.

Ja osobiście trenu nie tknę, tak stanowczo raczej nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°). Ale co kto lubi. Deki bym nie polecał, chyba że npp,