Aktywne Wpisy
dbijou +3200
Bążur Mirko! ʕ•ᴥ•ʔ
Chłop się żeni - zatem z tej okazji robimy #rozdajo !
Do wygrania pierścionek w kwocie do 3000zł #inflacja (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Pierścionek złoty próby 585 (do wyboru kolor kruszcu różowe, żółte i białe ) w okolicy 1.5-2g
Wzory przedstawimy w pw (właściwie nie ma rzeczy której nie damy rady zrobić ( ͡º ͜ʖ͡º))
Chłop się żeni - zatem z tej okazji robimy #rozdajo !
Do wygrania pierścionek w kwocie do 3000zł #inflacja (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Pierścionek złoty próby 585 (do wyboru kolor kruszcu różowe, żółte i białe ) w okolicy 1.5-2g
Wzory przedstawimy w pw (właściwie nie ma rzeczy której nie damy rady zrobić ( ͡º ͜ʖ͡º))
Julius_90 +17
Powoli myśle o zimowym cyklu i postanowiłem ze będzie to susta 250 2x w tygodniu i do tego tren acet. Tylko nie wiem jak postępować z trenem gdyż nigdy go nie stosowałem. Jakieś rady? Tren acet żeby w razie co łatwo go odciąć
Uważam, że nie warto. Odstawisz tren i szybko efekty szlag trafia, a dla jednej foci nie warto żyć w takim stanie :-D Chyba że lubisz być mentalnym wrakiem ( ͡° ͜ʖ
Jaki bf, waga,
@Duzy_Dziki_Zwierz
Ja teraz od kilku dni wale 100mg e2d dose, bo zacząłem redukowac i już się pojawia lepsza pompa i nabicie. Kiedyś tylko użyłem tego przez 4 tygodnie ale to był jakiś założony fejk
Ja osobiście trenu nie tknę, tak stanowczo raczej nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°). Ale co kto lubi. Deki bym nie polecał, chyba że npp,
No to nikt.z moich znajomych nie miał takich sajdow xD
NPP jest okej. Trochę lepsza pompa i nabicie. Siłą idzie, a do tego niby masa szybciej, bo lepiej się przerabia żarcie.
Beret ryje napenwi
Ile lecisz na cyklu w ciągu roku? Ja teraz sobie ryje banie ze planowane pół roku trochę źle na mnie wpłynie xD