Aktywne Wpisy
mirko_anonim +12
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to
vulfpeck +339
Chciałbym tez nauczyć się nie popełniać tych samych błędów i przestać się upokarzać przed ludźmi którzy mnie nienawidzą.
No cóż.
#zwiazki
TO na co czekasz bierz się do roboty. Jedz mniej słodyczy trochę ruchu ewentualnie pracy. Schudniesz zarobisz i możesz jechać . Zacznij realizować marzenia :) a #zwiazki się jakies trafią :)
Powodzenia
Słodyczy nie jem prawie w ogóle ostatnio. Ostatni miesiąc to ograniczenie na luzie o połowe.
Tam nikogo nie znam. zobacze tych ludzi raz w życiu. To jest ta różnica :)
I tak. I nie.
To blokady społeczno-kulturowe, których po prostu nie chce łamać. Nie chciałeś nigdy wejść w tłum... i zniknąć?