Wpis z mikrobloga

@YOLOmariolo: @BartekZK: Ona jest oderwana od rzeczywistości. Wbiłem na ten jej twitter i najpierw napisała, że jednak chodzi jej o to, że RAZEM NIE BĘDĄ MIELI. A na końcu stwierdza, że sama nie wie XD I mówi, że test na Suzuce już się odbył (no shit Sherlock) xD
  • Odpowiedz
@BartekZK: Mniejsza o to, ale co to za dziennikarstwo "wiem, ale nie powiem skąd", itd. Wiesz i nie powiesz to nie mów. Sokół wie i nie mówi, że coś wie, a wręcz ludzie mu to wmawiają i źle na tym jakoś nie wychodzi. Tak to mogę ja się tłumaczyć na wykopie czy jakiś inny random.

A z resztą, co ma innego napisać wielka fanka Massy, której wypowiedzi na temat RK miały
  • Odpowiedz
@YOLOmariolo: @BartekZK: Jeszcze dobry jest jej angielski. Jak ona może dawać jakieś info jak nawet porozumieć się nie może. Ostatnio na jakiejś konferencji zadała pytanie Vettelowi i ten nic nie zrozumiał i zaśmiał. To potem na swoim twitterze miała mokro, że rozbawiła Vettela xD Też się jara kogo nie spotkała, raz mi mignęło jak była podjarana, że TOTO WOLF RZEKOMO SIĘ DO NIEJ UŚMIECHAŁ BO MÓWIŁA PO POLSKU.
  • Odpowiedz
@BartekZK @the_white_crystal: To jest takie "dziennikarstwo" na pokaz, aby ktoś zwrócił na tą osobę jakąś uwagę. Fajnie, trzymam kciuki za młodych ludzi, za naszych ludzi, aby było ich więcej w światku F1, ale zachowują się mało profesjonalnie. Myślą, że stoją w tym samym rzędzie co Buxton, Kravitz, Rowlinson czy nasz Sokół kiedy uda im się dostać na jakiś wyścig z akredytacją... To samo tyczy się twórcy F1Talks. Ostatnio też coś wspomniał,
  • Odpowiedz
@YOLOmariolo: To jest sprytne podejście. Powiedzą, że nie mogą wyjawić źródła, bo "taka specyfika F1". Tylko tak jak mówisz, Sokół nawet jak wie, a ma świadomość, że powinien siedzieć cicho to siedzi cicho.
  • Odpowiedz
@the_white_crystal: Otwórz swoją stronę, regularnie postuj. Składaj wnioski o akredytację na np. Rajd Polski czy inne nasze rajdy, na Vervę, na wyścigi mniejszych serii wyścigowych, miej jakieś "portfolio", coś w CV i uderzaj w większe imprezy typu WRC czy F1. To nie jest aż taka abstrakacja, potrzeba dużo samozaparcia i regularności nawet jak nikt Ciebie nie czyta.
Z początku w wyjazdy sam musisz inwestować, a jak jesteś dobry to Cię później
  • Odpowiedz
@YOLOmariolo: Mówisz o tym z taką pewnością jakbyś sam to przeżył. Mimo wszystko dla mnie takie coś to abstrakcja, najtrudniej zacząć, szczególnie z tym kto by chciał czytać jakiegoś chłystka, który urwał się znikąd.
  • Odpowiedz
@the_white_crystal: Prawie trafiłeś... Mało skromnie to zabrzmi, ale gdyby mi się tylko chciało to dzisiaj też byłbym z tych "dziennikarzy". Nie mylić z tym, że to "gdyby mi się chciało" to jakieś moje skinienie palcem, fanaberia, wymysł czy co. Po prostu zaniedbałem to i owo i nic z tego nie wyszło z tym, że nie ubolewam nad tym bo świadomie wyszło. Gdybym teraz tytułował się jak reszta mianem "journalist" to nie
  • Odpowiedz
@jablkabanany: Bez urazy, naprawdę, ale to co napisałeś jest zbyt płytkie, byleby jakoś obrazić czy coś w tym stylu. ;) Wiem, że zaraz znowu może być gównoburza na twitterze, że obrażajo na wykopie czy coś, a ja nie chcę nikogo obrażać. Ja wytykam tylko błędy, które według mnie można poprawić i byłoby fajnie i spoko. Chociaż na mirko też ciężko nazwać to wytykaniem błędów czy krytykowaniem. Musiałbym wyprodukować ładnie wyglądający, sformatowany
  • Odpowiedz
@YOLOmariolo: Rozumiem, na pewno nie miałem zamiaru nikogo obrazić, wpis raczej typowo ironiczny, klasyczny wypokowy schemat "x >gówno>nic>y" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rzeczywiście nie ma co szaleć, bo nam wydaje się, że my tu sobie, pod tagiem, a nie raz widziałem już nasze memy i teksty krążące po innych forach i stronach, także ktoś to czyta :D
Usuwam, żeby nie robić niepotrzebnych problemów.
  • Odpowiedz