Wpis z mikrobloga

Mam do oddania voucher na wejście do saloniku biznesowego Polonez na lotnisku w Warszawie. Normalnie salonik dostępny jest tylko dla pasażerów klasy biznes oraz pasażerów z odpowiednim statusem w linii.
Na miejscu darmowe jedzenie, napoje, alkohole czy m.in. prysznic.
Niestety tylko dla lecących liniami LOT Polish Airlines, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Lufthansa lub SWISS. Oferta zarówno dla zaczynających trasę w Warszawie, jak i przesiadkowiczów (żeby to miało sens dobrze by było, jakby przesiadka była dłuższa niż 1 h).

Ważność vouchera: maksymalnie luty 2018.

Więcej szczegółów na temat Poloneza:
http://www.lot.com/pl/pl/business-lounges

Wystarczy plus, a jeśli ktoś nie podróżuje sam, to niech się określi w komentarzu ilu voucherów by potrzebował. Czekam do jutra (sobota) do północy.

#rozdajo #lotnictwo #podroze
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bluzgowy: Właśnie miałem to dopisać :D

Załóżmy, że maksymalnie pół roku od dziś. Mam na różne daty, dostosuję odpowiednio dla zainteresowanego.
  • Odpowiedz
@mehmed: A byłbym chętny na jeden, zawsze chciałem wytestować Poloneza, a nie było mi dane. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Termin w sumie obojętny, latam często na krajówkach LOT-u, pod koniec października Zurich wpada. Jak będę miał więcej czasu przed wylotem, to wtedy bym skorzystał sobie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
latam często na krajówkach LOT-u

@logixdev: Skoro latasz często, to powinieneś spokojnie zdobyć FTLa w Miles and More. Akurat jest to jedyny salonik w Polsce, który wpuszcza na srebrną kartę.
  • Odpowiedz
@mehmed: no nie na tyle często LOT-em, powiedzmy 2-3 razy w miesiącu KTW-WAW, częściej FR-ancą WAW-GDN ostatnio i WRO, ale FR poza Star Alliance ofc ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@logixdev: No to akurat byś się mniej więcej załapał. 30 odcinków rocznie wystarczy na FTL, ważny 2 lata. A dają właśnie też co ileś tam mil dodatkowe vouchery, które zresztą właśnie rozdaję, bo sam mam Senatora, więc mi one nie potrzebne.
  • Odpowiedz
@mehmed: słaba jest ta loża, szczególnie jedzenie. Mam wstęp do wszystkich business lounge ja świecie (loungkey) i powiem Ci, że się LOT nie postarał.
  • Odpowiedz
@blinxdxb: Na pewno nie jest to poziom Emirates czy Qatar, ale w porównaniu do np. Lufthansy wypada podobnie, a United Club to całkiem tragedia. To jest poziom LOTu i do nich trzeba się porównywać. ;) Denerwuje mnie tylko ścisk, ale niedługo mają otwierać drugi w strefie non-schengen, więc powinno zrobić się luźniej.

@Airon1337: Niestety nie, musisz mieć lot z Warszawy.
  • Odpowiedz
Ok, dwie sztuki lecą do @nalogowiec . Niestety z trzecim mam jakiś problem i trzeba poczekać aż mi przyjdzie mail z pdfem, więc zawołam "wygraną" osobę jak już będę mógł go przekazać.

Niedługo będę miał kolejne vouchery, więc takie rozdajo jeszcze wróci.
  • Odpowiedz