Aktywne Wpisy
#zwiazki
Co można kupić rózowej na 10 lecie ślubu?
Jak się za to zabrać?
Rocznica już za miesiac a ja nie mam pomysłu. Przecież termomixa jej nie kupię bo się wkurzy.
Najgorzej że wyjazd weekendowy nie bardzo wchodzi w grę bo moja matka ubzdurala sobie zrobić wtedy swoje urodziny, też okrągłe i zaprasza calą bliższa i dalszą rodzinę .
Chyba że wziąłbym na ten dzień urlop - przypadnie w srodku tygodnia
Co można kupić rózowej na 10 lecie ślubu?
Jak się za to zabrać?
Rocznica już za miesiac a ja nie mam pomysłu. Przecież termomixa jej nie kupię bo się wkurzy.
Najgorzej że wyjazd weekendowy nie bardzo wchodzi w grę bo moja matka ubzdurala sobie zrobić wtedy swoje urodziny, też okrągłe i zaprasza calą bliższa i dalszą rodzinę .
Chyba że wziąłbym na ten dzień urlop - przypadnie w srodku tygodnia
EarpMIToR +144
myślę ze integracja Francuzów z nowymi mieszkańcami przebiega bardzo dobrze xDDDDD
#francja #europa #geopolityka #imigranci #ciekawostki #wydarzenia
#francja #europa #geopolityka #imigranci #ciekawostki #wydarzenia
#mirabelkopomusz
Wszystko w proporcjach 1:1:1
http://goldenrose.pl/produkty/akcesoria/pedzle-i-dezynfekcja/brush-cleanser---plyn-do-czyszczenia-pedzli---golden-rose.html
@roko_ko: Z ust schodzą pod wpływem czegokolwiek tłustego. Olej kokosowy i wszystkie kolory GR schodzą.
ja sobie pomagam olejem kokosowym + żel facelle z rossmanna. kiedyś spróbowałam też z oliwą z oliwek i zadziałało :)
@roko_ko ja zmywam nawet jeffree star olejem i normalnie standardowym myjadłem (odrobina oleju rozpuści pomadke i potem mycie tym czym myjesz usunie mieszankę w razie czego powtarzam). Resztę pędzli tylko w izo ostatnio ( ͡° ͜ʖ ͡°)
*Edit ten olejek z isany śmierdzi, ale zmywa dobrze takie rzeczy