Aktywne Wpisy
jaka ocenka mojego barku?
Beeercik +11
Ale płacz skorumpowanych bo sędzia dał w końcu karnego za faul, to się nie godzi xDDDD
Calma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz #realmadryt
Calma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz #realmadryt
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Co najlepsze, ci Ukraińcy normalnie zawyżają poziom. Powiedzmy sobie szczerze, że oni w dużej mierze zasilają naszą klasę pracującą i w ramach tej klasy, to są pieprzone prymusy. Przestępczości generują mniej, niż można by się spodziewać (dwa miliony Ukraińców w Polsce i żadnej większej afery!). Nie zaczepiają na ulicach. Nie cwaniakują. Gadałem z byłym naczelnikiem komendy w mieście 30k. Ukraińców parę setek do pracy przyjechało, a przez cały rok nie było do nich ani jednego zgłoszenia. Ani jednego! W sklepach uprzejmi. Język znają, a jak nie znają, to się uczą. Dzieci do szkoły posyłają. Samochody kupują w Polsce i rejestrują u nas.
Nic dziwnego że Zachód się w-----a. Oni mają imigrantów którzy rozsiewają gnój gdzie się tylko znajdą. Kradną, rabują, biją, obrzezają dziewczynki, żenią się z nieletnimi, żyją na socjalu i prezentują generalny w---w na wszystko. Oczywiście nie wszyscy, większość z nich to normalni, uczciwi, dobrzy ludzie, co nie zmienia faktu, że pojawiły się takie zjawiska społeczne i są to problemy, które ich bolą. My dostaliśmy takich, którzy pracują, są uprzejmi i wręcz zawyżają poziom w społeczeństwie - wysłaliśmy do UK najgorszych Sebów kiedy szalało bezrobocie, a jak brakuje rąk do pracy, to w ich miejsce wskoczyli sąsiedzi ze wschodu. Wygraliśmy los na loterii z tymi Ukraińcami. Oby tylko tego nie s--------ć.
#ukraina #polska #imigranci #europa
@l1pka: Nie wiem ile zarabiacie w tej fabryce, ale nawet gdybyście zarabiali tyle co w UK, będzie to za mało by kupować hurtowo mieszkania na ukrainie - nawet takie do remontu ( ͡°
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@mirekmirkowski: Po co ten wykrzyknik? Wiesz w ogole po ile u nich sa auta? Kupują u nas nawet ci ktorzy mieszkają na ukrainie, po mimo tego, ze auto na polskiej rejestracji musi co 5 dni przekroczyc granice. Cały Lwow jeździ na polskich blachach
@fanACDC: Ja też słyszałem duzo narzekania, wiec nie wiejm o czym autor wpisu pierdzieli. W akedmiku mieszkałem z ukraincami i wyrobili sobie opinie syfiarzy. Oprocz tego, ze nie myją rąk po sraniu i szczaniu, to zdarzały sie p0rzypadki, ze papier zamiast spuścic w kiblu wyrzucali do kosza. Raz tez do jednego mowie,
@robert-maslowski: prawda,
Jakby nie patrzeć lepszych imigrantów znaleźć nie mogliśmy.
No dobra, może Białorusinów.
@inspektor_erektor: no super jeden przypadek na tysiac. reszta robi w budowlance na magazynach i na produkcjach