Aktywne Wpisy

Pajeet pociupciał, wziął wizę, zostawił małego curryjada i tyle go widzieli. Szukaj bombajskiego smrodu w polu.
XD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
XD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
źródło: temp_file2448074774082281580
Pobierz
dosefurious +417
Cześć, potrzebuje zebrać trochę odpowiedzi do ankiety potrzebnej do pracy magisterskiej. Dlatego robię #rozdajo
Losowanie przez stronę mirko.pro jednej osoby z plusujących ten wpis. Wygranej osobie prześlę 100 zł blikiem. Losowanie w środę o 21:37. Wszystkich plusujących proszę o wypełnienie ankiety, całość nie powinna zająć więcej niż 3 min :D
Link do ankiety: https://forms.gle/yK4mnnAaP89v4seQA
#rozdajo #ankieta #magisterka #studia #szkola
Losowanie przez stronę mirko.pro jednej osoby z plusujących ten wpis. Wygranej osobie prześlę 100 zł blikiem. Losowanie w środę o 21:37. Wszystkich plusujących proszę o wypełnienie ankiety, całość nie powinna zająć więcej niż 3 min :D
Link do ankiety: https://forms.gle/yK4mnnAaP89v4seQA
#rozdajo #ankieta #magisterka #studia #szkola

Od wprowadzenia całkowitego zakazu kar cielesnych w Polsce coraz więcej Polaków deklaruje, że nie akceptuje stosowania przemocy wobec dzieci, nawet w tej najlżejszej formie, czyli tzw. “klapsów”. Na przestrzeni tych lat to jest 30% społeczeństwa, które stwierdziło, że już nie akceptuje tej przemocy.
PRAWDA
#demagog #4konserwy #neuropa #polityka #dzieci
Czy kary cielesne wobec dzieci powinny być dopuszczalne?
Wydaje mi się, że tylko osoby nieświadome tego w jaki sposób działa taki mały człowiek są w stanie przypieprzyć mu w dupę pasem. Nie wiedzą, że bardzo często niepożądane zachowanie dziecka wynika z tego, że dziecko po prostu nie ogarnia do końca swoich emocji, nie potrafi ich zinterpretować i podjąć decyzji co do
Ma się rozumieć, że lewactwo i różni wykopowi bezstresowi histerycy zaraz rzucą się z ryjem,
Komentarz usunięty przez autora
Klaps to prosty, szybki i skuteczny środek wychowawczy. Ja wiem, że najlepiej žyč w świecie, gdzie wychowanie nie wymaga stosowania kar i wszystko da się załatwić gadaniną, ale rzeczywistość pokazuje, że tak dzieci, jak i dorośli są różni i to, co działa w jednym wypadku, w innym okaże się zdecydowanie nieefektywne.
Myślę, że wśród wielu ludzi niestety taki model może zadziałać. Jako gatunek uodparniamy się na środki karne. Klaps zadziała pierwszy raz, może drugi i trzeci. Ale za czwartym dziecko zrozumie, że właściwie jakoś strasznie nie boli i nie jest to wystarczający powód, aby nie wykonywać czynności zagrożone tą sankcją. Rodzic może sięgnąć po ostrzejsze pole manewru i sprzedać klapsa w potylice lub właśnie pas. Nie mówię, że to jest pewnik
Możesz sobie unikać kar cielesnych, ale kluczowe jest słowo "kara" i czy dasz dziecku klapsa, czy powiesz mu, że coś spieprzyło, wbrew opiniom wszelkich wariatów, koniec końców wyjdzie na to samo, bo kluczowe