Mikroby z #nootropy #noopept #leki, mam pytanie. Składam sobie zestaw substancji, aby móc zarywać nocki na csa I być mondrym. Aktualnie biere: - noopept - czasem kofeina bezwodna - sporadycznie #adrafinil (działa fajniej, niż #modafinil I nie trzeba zamawiać z Indii)
Próbowałem jakieś gotowe mieszanki typu Modafy, ale drogie I g---o daje.
@DILERIUM: uważaj z adrafinilem, bo obciąża wątrobę. Nie o to chodzi w nootropach aby coś rozwalały, one mają Ci dać powerUP quad power a nie quad damage.
@DILERIUM: Wczoraj brałem pierwszy dzień i wieczorem zaczęła mnie boleć. Dzisiaj tez trochę czuje i nie biorę jutro zobaczę co się bedzie działo po wzięciu.
@konOpusDei: jeśli jesz mało choliny (np jajek) to może boleć. Albo CDP Cholina, AlphaGPC albo po prostu jedz dużo jajek (tez bez przesady, jajecznica rano styka). Nie przesadzaj tylko z choliną bo nadmiar nie jest spoko.
Składam sobie zestaw substancji, aby móc zarywać nocki na csa I być mondrym. Aktualnie biere:
- noopept
- czasem kofeina bezwodna
- sporadycznie #adrafinil (działa fajniej, niż #modafinil I nie trzeba zamawiać z Indii)
Próbowałem jakieś gotowe mieszanki typu Modafy, ale drogie I g---o daje.
Możecie polecić coś fajnego? Mikrodozowanie #lsd odpada, powiedzmy xD
Coś na mózg, dla osoby, która ma dużo pracy. Nie mam problemów ze snem czy nastrojem.
@almet73 no wiem. Jakbym brał częściej, to dodałbym wspomagacza dla wątroby. Na razie pewnie tragedii nie ma
Z tych ciężej do zdobycia: MPH / EPH / IPH