Wpis z mikrobloga

Mircy, chce kupić drugi samochód. Przeznaczenie 70% miasto, wiec benzynkę, która dobrze zniesie gaz. Ok. 12 000 tys cebul/2,500 ojro. Wygodny sedan z silnikiem, który rozpędzi te budę gdzies w granicy 10 sekund. Priorytet to jedynie klimatyzacja, oryginalne radio (No nic mnie tak w oczy nie kłuje jak te odkupione radia w samochodach), wygodne fotele i znośne koszty eksploatacji. Póki co zacząłem myśleć nad w124 (2.0 lub 2.3 benzynkę, po 93), w210 (tu to jakieś 2,6 albo 3,2), omega b fl ( 2,5 lub któryś 3 litrowy v6) No i w sumie za niczym innym się jeszcze nie rozglądałem. Tez trochę zacząłem myśleć o e39, ale póki co to wyczytałem, ze koszty eksploatacji są różne, a opinii pochlebnych jest tyle samo co i tych negatywnych. Może zaproponujecie coś jeszcze? #motoryzacja #samochody
  • 8
@wsciekly_klapek_zawadiaka: Wiesz 12k budżetu to w tej cenie raczej niema raczej niewiadomo czego wymagać, T22 lub T25 oferuje napewno bezawaryjnośc co jest chyba najważniejsze w przeciwieństwie do całej konkurencji, ale jeśli auto ma być do miasta głównie to w tej cenie możesz smiało sie rozglądac za Corolla E12.