Aktywne Wpisy
Lewusx +35
7 tydzień redukcji dobiega końca. :)
112,5kg dziś.
Nabity jak autobus do lichenia, tak się właśnie czuję.
#mirkokoksy
#silownia
112,5kg dziś.
Nabity jak autobus do lichenia, tak się właśnie czuję.
#mirkokoksy
#silownia
arkadi2020 +1281
Daniel znany jest z tego, że dba o to, co kupują jego widzowie. Zagląda ludziom w paragon. Czasem pochwali, czasem zatroskany pokręci głową, czasem poradzi, gdy klient kupi Dorsza z brudnej patelni zamiast filetu z Halibuta.
Gdy potężny streamer wkracza do restauracji, wielu klientów podąża za nim, aby zobaczyć, co Magical kupi. Daniel wspina się na czubkach palców oglądając rybne speciały. Tłum milczy, aby po chwili szepnąć:
-Dorsz w borowikach, trzeba też kupić skoro Pan Magical kupuje
Bardziej odważni podchodzą do Magicala i pytają:
-Panie Danielu, jak przygotować pyszny kociołek?
Wtedy on odpowiada:
Szanowna Pani, rączki całuję. Potrzebuje pani paru piw, wina, wódki wraz z energetykiem i sokiem malinowym. Wszystko mieszamy by później delektować się wspaniałym smakiem.
Powtarza też często pod nosem:
Niezbytnym prawem mieszkańca Torunia jest lać tyle wódki ile tylko dusza zapragnie.
Daniel kupuje też często żubrówkę po 23zł za 0,5 oraz czteropak piwa "Tatra", które nie tylko smaczne - ale też tańsze niż inne piwa polskie. Ludzie często pytają:
-Panie Danielu najdroższy! Dlaczego nie "Wyborowa"?
-Państwo szanowni. Nie wyborowa, gdyż żubrówka jest najlepszą wódką wchodzącą w skład kociołka. Wódkę taką następnie mieszam z innymi alkoholami otrzymując prawdziwy skarb.
Niestety napotkała mnie raz nieprzyjemna przygoda.
Napotkałem raz Daniela w sklepie Żabka. Wziąłem z półki czteropak Desperadosów, na co potężny streamer zapytał:
-Do kociołka?
Ja zdziwony:
-Panie Danielu, Desperadosy do kociołka?
Na to potężny streamer zaczerwienił się, wrzasnął, wspiął na palce, chwycił za kark i p-------ą mną z całej siły w półkę z piwami. Z półki wyleciały dwa harnasie, które złapałem w powietrzu, po czym powiedziałem:
O k---a p--o prawie wylałem, widzieliście k---y ten refleks? To jest k---a lefreks prawdziwego, chudego byka zwinnego, nie jakiegoś spaślaka i możemy się walić w p---ę gala fighter, wyjebe ci k---a lewego, to nawet się k---a cwelu nie skapniesz. Jak ja k---a butelki piwa łapie k---a pod nogą jak mi padają, a ty coś p--------z, że mi najebiesz, ty k---o. Zara cię walę na łeb.?
Zaczerwieniony Daniel wykrzyczał tylko:
-NIE ŻYJESZ K---O JUŻ!
Po czym wybiegł, a w oddali było słychać tylko:
-MAMO ZRÓB Z NIM COŚ!
Do tej samej żabki chodzi również Dawid Łoboda ale to już opowieść na kiedy indziej.
#danielmagical #pasta #rafonix