Aktywne Wpisy
Mirkwood +9
Dobra, puśćmy wodze fantazji. Jakbyście byli miliarderami to co byście kupili lub zrobili?
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw
Talaxin +62
#czytajzwykopem #ksiazki #chwalesie
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Mam konto na Hotmailu i Gmailu. W Hotmailu nie ma takich fajnych labelek jak w Gmailu (i nie pokazują się w kliencie pocztowym). Tak się składa, że bardzo lubię Apple Mail i fajnie mi się z niego korzysta.
No więc znalazłem coś takiego, że z Gmaila można zarządzać innym supportowanym kontem w opcjach, i to coś nazywa się "Gmailify".
No i teraz mam Hotmaila w Gmailu i ładnie mi się on pobiera też w Apple Mailu i labelki też są.
Ale teraz mam taki case: przychodzi mi mail na Hotmail -> Gmail go pobiera. I w Gmailu mogę normalnie odpisać jako adres Hotmail. Ale w Apple Mailu już nie - muszę sobie dodać tą skrzynkę Hotmailową, żeby to zrobić, a wtedy pobierają mi się wszystkie maile z Hotmaila, które mam już na Gmailu (bez sensu).
Można dodać jakoś sam adres e-mail bez pobierania maili w Apple Mailu? Albo wyłączyć IMAP w Hotmailu?
#apple #macos #mail #applemail #gmail #gmailify #hotmail #problemypierwszegoswiata