Wpis z mikrobloga

Ehh mirki..
Anon - miej lat 17
Stary szykuje prezent na 18 urodziny.
Chce Ci kupić samochód.
mój syn pierworodny to będzie miał swój samochód
nie byle gówno jak Nowaki zza płotu (kosa z sąsiadami.zip)
Anon kupie Ci jo samochód dla prawdziwego mynszczyzny. Kupie Ci jo passat.
No i #!$%@? no i fajnie. Jak #!$%@? podjadę w mieście pod szkołe to anka z 1b na pewno mi nie popuści szpary.
Jedziem ze starym na giełdę. W drodze błagam starego by kupił mi coś innego, nawet #!$%@? fiata uno, byle nie passat.
#!$%@? anon ty masz jak pan jeździć, nie jak plebs. Jak syn Nowaka. Kupił on bękartowi gulfa dfujke i myśli że wielki gospodarz na wsi zostanie.
Zara Ci łojciec znajdzie perełkę. Synek jedno byleby nowa była - conajmniej rok 89/90.
Matka już mnie trzyma bym się nie powiesił na zagłówku. W międzyczasie pies się zesral z wrażenia w bagażniku.
#!$%@?.
Tato, a nie możemy kupić Reno albo chociaż Toyote.
#!$%@? anon, ty sie #!$%@? znasz na samochodach. Francuskim gównem synek chcesz jeździć?
Jo słyszoł że w tych francuzach wały korbowe wpadajo w układ dolotowy powietrza i w tedy zaczyna palić 10L/100
Pewnie naprawa kosztuje wtedy z pińcet złoty. Mój syn nie będzie jeździł gównem w którym wały się psują.
#!$%@? sraniem psa tak bardzo, że wycieraczki zaczeły się wyginać.
Grażyna #!$%@?, coś ty jadła że tak trzodzisz dupskiem. Szmaty i olej przepalony z zetora czy co?!.
To nie ja.jpg
Stary tak się #!$%@?ł że pies się zesrał, że zostawił go jak odjeżdzaliśmy.
Zabierzemy go na powrocie. Nie będzie mnie srał w moim wozie kundel.
Ale tato, ty go luzem puściłeś.
#!$%@?.jpg.
Zaczeka, rano żryć nie dostał.
Dojechaliśmy na giełde.
Giełda samochdów - W #!$%@? Dolnym 2017.
Pacz synu, same perełki. Te Ci kupie
#!$%@?, passat z 88roku...
Panie kochany ile i czamu tak drogo hehehe.avi
A paaaaanie, tera takie z zardzewiałymi progami i drzwiami jak mój - to i po pintnaście tysionców.
#!$%@? dobra cena. Pa anon jaki kocur!
Stary #!$%@? w okół samochodu i ogląda tego szrota.
Anon! Patrz masz zapalniczkę w standardzie i okna na korbke nawet! Nie to co u mnie, ja w twoim wieku
to marzyłem o takim cudeńku!
A patrz tutaj, łooooooo #!$%@? Anon...
nowiuśkie opony #!$%@? conajmniej 1mm bieżnika je!
Synek ! Ten passacik ma nawet obrotomierz! Nawet #!$%@? podświetlenie działa!
Panie kochany, pan widzi że ten Passacik igła. Prosto z salonu, zero śladów użytkowań.
Ten passacik od pierwszego właściciela z niemec panie!
Jeździł nim tylko po firmie i patrzył jak polaczki zbierają szparagi na polu!
109 tys km przebiegu panie! Jo miał normalnie jego książkę serwisową Panie. Ja widział, dałbym też
Panu zobaczyć, ale je do muzeum mnie zabrali. Ludziom pokazywać będą jakie passaty po Polsce jeżdżą.
To je klassa Biznes Premium w świecie samochodu. Pali od kopa, bo rozrusznik siadł - więc trzeba się kopsnąć by odpalić.
Pali 3 szklanki oleju na 100km tylko Panie.
Przebudowany silnik na bardziej sportowy. Teraz panie głowica świszczy, bożeśmy trochę rozszczelnili by świstał jak gdyby turbinę miał!
Gratis dorzcam Panie gasnicę gratis!

#!$%@? Anon bierzem!
Stary kupił tego passata, oświadczył że matka prowadzi Nasz. A on pojedzie nowym passatem, by "przepalić bestię"...
Zajebista bestia #!$%@? 50 koni mechanicznych na 2 tony własne.
Widzimy jak stary piłuje silnik na 3ce.
#!$%@? ogień.jpg
Stary myśli że to turbina tak działa i ma być.
Piłuje dalej tym razem na 4ce.
Właśnie nas wyminął korbowód.
Stary stracił przyczepność i zaczęło nim miotać jak szatan.
Jebudub w drzewko.
Passat tak bardzo #!$%@?. Tak #!$%@? jak zęby ojca po uderzeniu w kierownicę. (brak pasów w pakiecie Buissnes Premium).
#!$%@? anon, nie okiełznałem tej bestii.
Grażyna szukej zębów!
#!$%@? anon, umowa była na Ciebie. Oddajesz mi 15 tys za samochód #!$%@?.
Laweta przyjechała, passat szkoda całkowita. Ojciec w stanie przed zawałowym. A ja z planem na noc jak się zabić.
Skończyłem 18 lat i się wyprowadziłem. Stary podał mnie o alimenty, po wypadku nie może pozbierać się do kupy,
nie może przeżyć tego passata. Nawet mu mogiłę i pomnik na szrocie postawił.
Zębów dalej nie wstawił.

#pasta #heheszki ##!$%@?
  • 11