Aktywne Wpisy
stanley___ +136
DobryWladek +7
#narkotykizawszespoko #benzowraki
Zawsze mnie zastanawiało jaki ten xanax musi być zajebisty ile razy się znalazł w tekście jakiegoś artysty, znajomi też zawsze mówili że kozak. Myślę dobra trzeba to stestować jako doświadczony stimiarz królowej polski od razu wziąłem całą jedną 2mg czekam czekam i nic a mówili że bedzie czillera utopia i fajnie. To co widocznie trzeba dorzucić łykam kolejna czekam i jedyne co zauważyłem to że chodzę jakbym był lekko podpity
Zawsze mnie zastanawiało jaki ten xanax musi być zajebisty ile razy się znalazł w tekście jakiegoś artysty, znajomi też zawsze mówili że kozak. Myślę dobra trzeba to stestować jako doświadczony stimiarz królowej polski od razu wziąłem całą jedną 2mg czekam czekam i nic a mówili że bedzie czillera utopia i fajnie. To co widocznie trzeba dorzucić łykam kolejna czekam i jedyne co zauważyłem to że chodzę jakbym był lekko podpity
Mam na myśli elektroda.pl i 4programmers.net. Na tym drugim portalu poważnym wypowiedziom niemal zawsze towarzyszą #heheszki i użytkownicy emanują koleżeństwem, a na tym drugim forum jak jest to chyba każdy wie... Czyżby elektrycy i elektronicy byli frustratami?
#elektroda #elektrodacontent #4programmers #programowanie #elektronika #elektryka #psychologia
Po drugie tam panuje jakaś klika, gdzie z każdym autem musisz jechać do mechanika a z każdym żyrandolem wzywać elektryka. Oni się boją o to, że ludzie nie będą debilami i sami naprawiać będą pierdoły.