Wpis z mikrobloga

Jakieś godziny temu zostałem ojcem. Nie mogę spać ze szczęścia, siedzę i myślę o przyszłości.
  • 92
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@addr: Wystarczy uśmiech własnego dziecka, obserwowanie jak z każdym dniem rośnie i się zmienia, że będzie maiało się do kogo przytulić jak będzie mu źle i z kim powygłupiać, gdy będzie dobrze. Świadomość, że będzie się dla kogoś autorytetem i kimś ważnym w życiu - to właśnie to, co wynagradza to zmęczenie.
  • Odpowiedz
@Tenisista: a ja tam się cieszę, że wielu wykopkom w pale się nie mieści jak można chcieć mieć dziecko. Dzięki temu jest nadzieja, że najgłupsze geny nie będą przekazywane dalej. No, chyba że wpadną, ale jak pech to pech.

W ogóle to połowa tych komentarzy powyżej, to typowa zawiść. Ktoś się cieszy, to nie, trzeba mu dosrać. I argumenty z d--y: "koniec wolności", "koniec Twojego życia", "już nigdy się nie
  • Odpowiedz
@addr: Wczoraj zrobiłem sobie takie jedno małe postanowienie i nawet tak głupie wypowiedzi jak Twoja mnie nie sprowokują.
  • Odpowiedz
@Wybroczyna: Miej w dupie wypowiedzi idiotów. Ustaw sobie pracę tak, żeby w kluczowym momencie wziąć urlop bez problemu. Jak nie zapomnisz to napisz do mnie jak już będzie Was więcej.
  • Odpowiedz
@lastro: A co mam robić z pieniędzmi, zjadać je? Po to je zarabiam żeby wydawać.
Nie widzę nic złego w obowiązkach i wywiązywaniu się z nich.
  • Odpowiedz
@ELESDI666: Szybko zleci. Nie stresuj się za bardzo. To uczucie kiedy trzymasz w rękach własne dziecko jest niesamowite. Warto czekać na ten dzień.
  • Odpowiedz