@Tomo_BiF: @anas_lex: Właśnie się zastanawiam, czy to ja źle siadam na desce, że ciągle muszę trzymać #!$%@?, żeby nie dotknął kibla? Czy inni siadają na tych deskach do ich końca, tak że aż się mogą prosto oprzeć z tyłu? ( ͡°͜ʖ͡°) Ja się staram w ogóle nie siadać na tylnej części.
@Tomo_BiF: Tak tak sram. "Wyściółka" jak ja to nazywam jest ze mną zawsze gdzie nie wiem kto korzystał przede mną ( ͡°͜ʖ͡°) Galeria handlowa czy dom wczasowy, zawsze i wszędzie wyściółka chwalona będzie. A w #pracbaza to już w ogóle mam luxus dla dupy.
@Tomo_BiF: tez tak robie. kiedys przypadkowo nacisnalem spluczke i mnie wessalo na dwa tygodnie. Wrocilem kanalami z innego miasta po dwoch tygodniach, zona chciala rozwod.
To nie jest temperatura dla białego człowieka. Ponad 20 stopni w Warszawie o 2:30. W nocy organizm potrzebuje chłodu do wypoczynku. A jutro ma być jeszcze cieplej.
Gardzę ludźmi którzy nie używają tej metody. Brzydzę się nimi.
#zyciewmiescie #takaprawda
Właśnie się zastanawiam, czy to ja źle siadam na desce, że ciągle muszę trzymać #!$%@?, żeby nie dotknął kibla?
Czy inni siadają na tych deskach do ich końca, tak że aż się mogą prosto oprzeć z tyłu? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja się staram w ogóle nie siadać na tylnej części.
Nie wierzę w to co czytam. Śmiem twierdzić, że jesteś jedną z tych osób które latem śmierdzą w autobusach...
Komentarz usunięty przez autora
A w #pracbaza to już w ogóle mam luxus dla dupy.
używa sie WC-Cover. A tak siadasz na papier mokra dupa,
przykleja Ci się to a na koniec zabierasz taki wiszący kawałek papieru
ze sobą w dalsza droge.
https://cdn02.dm-static.com/images/online_de_catalog/h4010355902252-757818/productimage_280x430/1461232880000/4010355902252-757818_org.png
@CzerstwaBulka: Nie taki dobry. Nasiąka i te u góry nasiąkają od niego. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ale nie #!$%@? lepiej 3 minuty spędzić na budowaniu azteckiej piramidy ze schodami na #!$%@? XDDD
@furia_narasta: nieprawda bo siedzisz na mirko.