Aktywne Wpisy
Wiecie co jest najgorsze? Chęć niesienia dobra w tym parszywym życiu i wielka, twarda pięść obcych ludzi na mojej gębie.
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Jak to jest, że Maciek Dąbrowski(ZDupy) ma tak atrakcyjną żonę? Sam jest mocno przeciętny a bez tatuaży to wygląda jak piwniczanin. Jak jego kobieta, która mogłaby mieć każdego przystojnego zdecydowała się na niego? No jak? Wyobrażacie sobie coś takiego w drugą stronę? Taki facet uznany byłby przez swoje środowisko za kretyna i straciłby szacunek ludzi ulicy. Nie mówcie, że każdy może żyć jak chce. Wiemy co ludzie myślą o takich co wybierają kogoś nie ze swojej ligi. Facet, który wybiera brzydszą musi mieć coś z głową.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Poza wygladem liczy sie gadane i atencja
#boldupy
Ten komentarz został dodany przez
ale kobieta nie jest do niego przywiązana, jeszcze dzięki rozwodowi napędzi sobie sławę i przygarnie kasę
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
@AnonimoweMirkoWyznania: bo przewyższa. ludzie się brzydko starzeją - łysieją, siwieją, chorują, chudną, tyją. wygląd to jest coś co przemija, a charakter, zainteresowania, spojrzenie na świat i ludzi nie.
@Bajo-Jajo: gdy jesteś 5/10 i więcej
@Blaskun: ale są dłużej niż jego działalność na YouTube, samo to że jest zabawny to za mało
@Kiedys_Mialem_Fejm
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)