Aktywne Wpisy
TakiSeLogin +1613
Boroborro +49
Był wczoraj fachura u rodziców na wycenie remontu łazienki i krzyknął 20k za robociznę netto xD z rachunkiem to +vat. Roboty to wymiana płytek trochę przesunięcie przyłączy czyli raczej standard. Powiedział że roboty na 2 tyg a robi solo. Tych budowlańców to już dosłownie p----------o XD #remontujzwykopem #remont
@AdamFrey: to są wszystko jej zdjęcia, możliwe, że to też ona robiła sesje dla Behemotha, taki ma styl, ale wiem, że znalazło by się jeszcze parę nazwisk, którzy czerpią z podobnej estetyki, chociażby Jan Saudek, którego w sumie bardziej cenie, ale jego prace są zbyt nsfw, żeby je tu wrzucać. Podałem Widmańską
Chociaż zdjęcie fajne.
[EDIT] Teraz w sumie nie wiem czy to na pewno jej zdjęcie, styl się zgadza, ale ludzie piszą o jakiś innych laskach. W sumie teraz widzę, że nie ma tego zdjęcia na profilu na facebooku, ale styl bardzo podobny. Ech, teraz to w fotografii nie ma za
To zupełnie coś innego niż fotografia modowa, konceptualna czy nawet reklamowa. To jak porównywanie jabłek do pomarańczy. Jedno to pokazanie świata w interesujący sposób a drugie tworzenie świata od zera.