Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
KrzysiekBee +3
Cześć Mirki,
Mam jedno pytanie. Jestem z dziewczyną 4 lata, dogadujemy się i jest między nami silna więź. Wczoraj jej znajomy ze studiów zaproponował jej pójście z nim na wesele. Zapytała mnie o swoje zdanie, ale dla mnie jest to coś zbyt dziwnego.
#zwiazki #rozowepaski
Mam jedno pytanie. Jestem z dziewczyną 4 lata, dogadujemy się i jest między nami silna więź. Wczoraj jej znajomy ze studiów zaproponował jej pójście z nim na wesele. Zapytała mnie o swoje zdanie, ale dla mnie jest to coś zbyt dziwnego.
#zwiazki #rozowepaski
Czy pozwolić dziewczynie iść na wesele z kumplem?
- Tak 14.7% (233)
- Nie 85.3% (1347)
Mircy #wroclaw staram się pomóc rózowemu paskowi w poszukiwaniu pracy. Lvl 23, wykształcenie średnie, skończona szkoła na opiekuna medycznego i zaliczony staż w szpitalu.
Idealnie coś właśnie w kierunku opieki nad osobami starszymi lub praca związana z kolejami (takie zamiłowanie), chociaż tam trudno się dostać i łatwo odpaść na badaniach wzroku.
Dobrze by było, żeby zajęcie nie wymagało obsługi klientów (typu kasa, recepcja, sklep). Z językiem jeszcze słabo, od paru tygodni zakuwa w domu, żeby się podszkolić, a od października dodatkowo na studiach (zaocznie), ale ja bym to nazwał angielskim "bardzo podstawowym".
Marzy mi się, zeby to bylo coś lepszego, niż upokarzające 10zł / h, które jest normą przy większości "niewymagających" zawodów (w tym, niestety, w zawodzie opiekunki), choć to bardziej moje marzenie, niż rózowego, który przede wszystkim chce zarobić na studia.
Szukam w rejonie centrum / nadodrze / grabiszyn.
Gdybyście mieli jakieś niejanuszowe namiary, będę wdzięczny za każdy cynk.
#wroclaw #praca
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora