Aktywne Wpisy
TSR44 +319
ATAT-2 +342
Przeczytałem właśnie dwa wpisy ludzi z gastro którzy wręcz DOMAGAJĄ się napiwków i nie pojmują jak można ich nie zostawiać.
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Chodzi mi o bardziej klasyczną fryzurę z przedziałkiem, jakiś undercut chyba wiecie o co mi chodzi, dobrze by było jakby coś doradził bo mam teraz dość długie włosy(boki też) najlepiej jakby specjalizował się w klasycznych męskich fryzurach ale nie musi to być barber shop z całą tą swoją otoczką
no i fajnie by było nie czekać miesiąca na wizytę
#fryzjer #warszawa #barber #fryzura
Królewska 2, w arkadach "Domu bez kantów", zakład pana Henryka Szpietowskiego.
Pan Henryk z kilkadziesiąt lat w zawodzie, część klienteli też starsza (zależnie od godzin), z pewnością "klasyczne" fryzury ogarnia. A cenowo też lepiej, niż sieciowe salony fryzjerskie. (choć znacznie drożej niż w zakładach typu "fryzjer na stacji pkp").
@uhu8: @ed_norton: @czuczer: dzięki mireczki