Wpis z mikrobloga

Coś mnie ominęło?
Wróciłem po 24 i załapałem się na
a) frajerskie zachowanie Arsena który teleskopem przywalil Małyszowi w nogę. To był chyba najciekawszy moment ale oczywiscie od razu w tym momencie mikrofon rip i troche lagowało. Najlepsze teksty pewnie przepadly bo tam sie z Arsenem rozprawiali (pojawil sie pozniej? Po 2?)
b) buziak blondyny z jacą (chwile pozniej calowala sie z joachimkiem ale slabo bylo widac), w sumie szalu nie było, szkoda ze nie naszla na to gocha bo by pewnie na rwaniu wlosow sie skonczylo
c) megadym ;) jak gocha rzucila czyms w jace, ten odrzucił i wywróciło się piwo na goche, #grubyoszust złapał to piwo odrzucił na jacka i darł ryja bez sensu.
d) jak hihoczący jak gimnazjalisci na obozie #grubyoszust i joachimek poszli z kamera pod namiot dalem sobie spokoj, "oni sie ruchaja" poziom żenady przekroczony poszedlem spac.

z ciekawostek to jeszcze blondyna mowila o Radziu ze jest #!$%@?ą i "on mnie dzisiaj bedzie ruchał"

Strim wliczając wielogodzinne spoznienie i realizacje techniczna (co chwila zawiechy, slabe swiatlo) 3/10.

#danielmagical #danielmagicalstreszczenia
  • 5
@thrawn41: a) mikrofon sie #!$%@? bo arsen zawadzil pałą o kabel podczas ataku na małysza, sam atak był smieszny jak małysz probowal udowodnic arsenowi ze nie ukradł mu fajek, poprzez klepanie go po ramieniu i patrzenie w oczy i nagle arsen po prostu #!$%@? mu pałą, potem interweniowali w kilku i #!$%@? zadymiarza xD