Aktywne Wpisy
Poludnik20 +4
Szymon Hołownia, od niedawna Marszałek Sejmu RP wg precedencji druga osoba w państwie, nie ma wykształcenia wyższego. Chciałem Was zapytać co o tym sądzicie.
Fot. z biogramu Szymona Hołowni w Wikipedii, starałem się wybrać coś jak najmniej nacechowanego emocjonalnie. Jest to zdjęcie pozowane, na które się zgodził, a pewnie wybierał spośród kilku, czy kilkunastu zrobionych.
#polska #polityka #sejm #parlament #wyksztalcenie #szymonholownia #trzeciadroga #polska2050 #ciekawostki
Fot. z biogramu Szymona Hołowni w Wikipedii, starałem się wybrać coś jak najmniej nacechowanego emocjonalnie. Jest to zdjęcie pozowane, na które się zgodził, a pewnie wybierał spośród kilku, czy kilkunastu zrobionych.
#polska #polityka #sejm #parlament #wyksztalcenie #szymonholownia #trzeciadroga #polska2050 #ciekawostki
Czy ma dla Ciebie znaczenie, że Marszałek Sejmu Szymon Hołownia nie ma wyższego wykształcenia?
- Tak 11.4% (184)
- Nie 88.6% (1427)
Grajox3 +8
Wróciłem po 24 i załapałem się na
a) frajerskie zachowanie Arsena który teleskopem przywalil Małyszowi w nogę. To był chyba najciekawszy moment ale oczywiscie od razu w tym momencie mikrofon rip i troche lagowało. Najlepsze teksty pewnie przepadly bo tam sie z Arsenem rozprawiali (pojawil sie pozniej? Po 2?)
b) buziak blondyny z jacą (chwile pozniej calowala sie z joachimkiem ale slabo bylo widac), w sumie szalu nie było, szkoda ze nie naszla na to gocha bo by pewnie na rwaniu wlosow sie skonczylo
c) megadym ;) jak gocha rzucila czyms w jace, ten odrzucił i wywróciło się piwo na goche, #grubyoszust złapał to piwo odrzucił na jacka i darł ryja bez sensu.
d) jak hihoczący jak gimnazjalisci na obozie #grubyoszust i joachimek poszli z kamera pod namiot dalem sobie spokoj, "oni sie ruchaja" poziom żenady przekroczony poszedlem spac.
z ciekawostek to jeszcze blondyna mowila o Radziu ze jest #!$%@?ą i "on mnie dzisiaj bedzie ruchał"
Strim wliczając wielogodzinne spoznienie i realizacje techniczna (co chwila zawiechy, slabe swiatlo) 3/10.
#danielmagical #danielmagicalstreszczenia