Aktywne Wpisy
DrMagK2 +256
Moje miasto takie piękne XD
plottwist +634
Ogólnie jestem przerażony tym wypadkiem na A1 i mega fajnie, że na wykopie ludzie chcą sprawiedliwości, za to co spotkało tą rodzine, różne wypadki widziałem i po prostu klikam, oglądam i zamykam ale tutaj jakoś to siedzi we mnie i cały czas sprawdzam jakieś nowe info. Na yt bandyci drogowi jest wstawiony gif z przybliżenia kamerki z auta jadącego z naprzeciwka, spowolniłem to trochę i zobaczcie jak dość dobrze wygląda moment uderzenia.
Potrzebuję pomocy.
Szukam jakiejś gry podobnej do Twierdzy, serii Age of Empires, trochę podobnej do Settlersów, Anno i wszystkich gier RTS/Strategii. Chodzi mi przede wszystkim o budowę + rozbudowę bazy/królestwa/zamku i jej obronę oraz dalszą ekspansję/podbój. Lubię sobie stworzyć mur nie do przejścia i potem go bronić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszystkie AoE ograłem z większością polecanych dodatków. Z Twierdzy wciągnęła mnie tylko Krzyżowiec (I) i Twierdza 2. Wszystkie Warhammery, Total Wary, Tropico, "Hirołsi" i zdecydowana większość znanych gier przeszła przez moje ręce. Ostatnio wpadłem na fajnego indyka - Kingdoms and Castles. Ale poza dobrym pomysłem gra jest dosyć przeciętna, bardzo słabo rozbudowana :(
Być może ktoś z Was poratuje mnie jakimś tytułem, w którego jeszcze nie miałem przyjemności zagrać.
Dziękuję bardzo!
@asooo: Rise of Legends i Rise of Nations to jedne z moich ulubionych gierek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@HrabiaTruposz: akurat to mi nie przypadło do gustu :C A dostałem nawet pod choinkę za gówniaka!