Wpis z mikrobloga

@666Krzysiek666: To problem każdego kto dochodzi do 6.0-6.3.
Odpowiedź brzmi:
- Umierać tak długo póki nie odblokujesz sobie IS-3, lub poczekać te jeszcze kilka tygodni na zbalansowanie poprzez VI erę. Ja czekam na to od ponad roku, więc te 3 tygodnie możesz zaczekać.
@orkako: ISa-3 ma robić ? Toż to gówno, myślałem że będzie cudowny bo grałem przeciwko niemu Tigerami 2 itp to było ciężko. Jeśli nie dostanie downtieru co się nie za często trafia to jest jeżdżącą kupą złomu. Drugi czołg 5 ery którego żałuje i bym wolał cokolwiek innego z 5. Pierwsze T-54 jest dla mnie niebo lepsze.
@Restin: Tak, ale ISami polecam grać na AB. Wówczas należy grać z zaskoczenia. Kryjesz się za osłoną i wychylasz się niepostrzeżenie tylko aby oddać śmiercionośny strzał. Tym czołgiem trzeba grać z 2-3 lini jako wsparcie.
@orkako: IS-2 był ok trzeba było grać bardzo ostrożnie bo reload tego potrafił wkopać, i na tym br działo atomowe jak tylko przebije, ale na BR is-3 to wincyj HEATFS ( ͡° ͜ʖ ͡°) Teraz tak patrze to te losowania na ab nie wyglądają tak tragicznie jak kiedyś z IS-3, tylko że każdy napierdziela w pierścień wieży jak w masło, przed modelem HD pierścień ledwo co wystawał,