Wpis z mikrobloga

hm, czy doktorantom (studia doktoranckie) w #poznan przysługuje zniżka na komunikację miejską? Bo we Wro działa a regulamin poznański który właśnie przeglądam z nudów chyba nie jest tak szczodry...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Serek2: zawsze mi ktoś znajomy kupował (jakieś dziwne systemy tam macie) i chciałem rozgryźć jak to działa. Okazało się, że od jakiegoś czasu defraudowałem chyba budżet poznański. In your face pyry ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@milvanb: chyba mi się nie chce baitować
  • Odpowiedz
@rev_emEm: Zobacz taki jesteś duży chłopczyk, Doktorat robisz, a prostych rzeczy sam załatwić nie potrafisz

zawsze mi ktoś znajomy kupował

a jeszcze pomimo nauki na stopień wyższy sprawdzić prostej rzeczy nie potrafisz w regulaminie ...
  • Odpowiedz
@Pszesmiewca: wyobraź sobie taką sytuację, ktoś odwiedza mnie w moim mieście to kupuję mu bilet, żeby nie kombinował co i jak i nie tracił czasu na biletomaty i inne cośtam miejskie karty transportowe a potem taki ktoś robi to samo u siebie, kurde, łyknąłem ten haczyk
  • Odpowiedz
@rev_emEm: a druga część mojej wypowiedzi ? że sam nie umiesz sprawdzić ? człeniu nikt cię nie bajtuje tu co chwile, uspokój się, ochłoń i zacznij myśleć .

już jak ci się szukać nie chce to ci wrzucę to ... ( musisz w poznaniu studiować inaczej nie da rady)

Doktoranci z uczelni albo jednostek naukowych z siedzibą na terenie Poznania lub miejscowości objętych porozumieniami międzygminnymi

z tym ze nie każdy
  • Odpowiedz