Wpis z mikrobloga

• 13
Większość sieci komórkowych ma darmowy transfer do wybranych aplikacji, najczęściej Facebook i coś tam jeszcze. Może byłoby warto, gdyby Michał zakręcił się obok tematu, żeby dla wykopu też był ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dla wielu osób byłby to atut przy wyborze sieci, a myślę, że trochę nas jest.

@m__b @a__s

#telefony #gsm #siecikomorkowe #wykop #mirko #pomyslracjonizatorski
pogop - Większość sieci komórkowych ma darmowy transfer do wybranych aplikacji, najcz...

źródło: comment_FMZcB5c9RIRa5veN4JXJnieLhSjvF6Nw.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@a__s: to jak będzie? Tutaj przykład virgin mobile. Mam wrażenie, że wykop ma dużo więcej użytkowników niż przykładowe tutaj GG. Myślę, że jest potencjał na wejście gdzie nigdzie.
  • Odpowiedz
@TMBRK: Poluzuj, to nie od nich zależy, tylko od potencjału użytkowników. Wszystko zależy od tego, ilu nas jest (a nie wiem)i jaki to ma potencjał marketingowy, ale bez wątpienia większy niz GG XD
  • Odpowiedz
@pogop: najpierw trzeba zwrócić czyjąś uwagę, by zaczął nad tym myśleć
Wykop ma spory potencjał i gdyby ktoś wyżej postawiony od zwykłego bordo wyjechał z propozycją do Virgin to by pomyśleli nad tym w miare poważnie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@TMBRK: pewnie tak, ale nadal jest tak, że użytkownik wykopu raczej się nie chwali wszem i wobec, że nim jest, więc i rozpoznawalność marki na tym cierpi, a i bossowie się o tym nie dowiadują. Szkoda, że nigdzie nie ma informacji o liczbie użytkowników.
  • Odpowiedz