Aktywne Wpisy
Anetkia +691
Jako kobieta rzygam już feminatywami. Jestem psychologiem a coraz częściej słyszę "czy psycholoszka już przyjmuje?" Jestem CZŁOWIEKIEM a nie człowiekinią, jestem gościem a nie gościnią. Jestem też OSOBĄ (rodz. żeński), mężczyzna powinien być "OSOBEM"? Do jakiej patologii to prowadzi.
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
mirko_anonim +13
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie
Jak to dzieci, każde z nas miało swoje zabawki, dla chłopców oraz dla dziewczynek.
Ja miałem jakieś figurki action man'a, siostra miała lalki, i #!$%@? Baby Born.
Tak, ta mała lalka która udawała jakieś miesięczne dziecko, nienawidziłem tego gówna
miałem przez to gówno koszmary, że mnie goni i chce zabić.
Siostra miała akurat tą wersje lalki, którą poiłeś wodą, a ona sobie siusiała do takiego małego nocnika
podczas gdy siostra się bawiła lalką, mama zawołała ją po coś, więc zostalem z lalką sam w pokoju.
Od razu wpadlem na genialny pomysł zrobienia siostrze psikusa, po prostu zdjąłem lalkę z nocnika, i do niego nasrałem
lalkę położyłem z powrotem na nocnik, że niby to ona się zesrała (to była wersja z dziewczynką)
Siostra wróciła do pokoju, i poczuła że coś jest nie tak, podniosła lalkę z nocnika, i zobaczyła klocka, którego sam wcześniej wysrałem.
Ona #!$%@? serio pomyślała że to ta lalka się wysrała, pobiegła z nocnikiem do mamy, i zaczęła krzyczeć, że lalka zrobiła kupę.
#!$%@? największy #!$%@? od matki jaki kiedykolwiek dostałem xD.
#perfidnycontent
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.