Wpis z mikrobloga

uroczy, mili, nieśmiali chłopcy >>>>>>>>>>>>>>>> A L F A M A L E, bad boye, prawdziwi menszczyzni
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@niemowmojejmamie: W ogóle definicje tych słów są trochę niejasne dla mnie. Na pewno kobieta woli faceta przedsiębiorczego, agresywnego. A tacy są Ci bad boye choć są często też głupi i tępi.
  • Odpowiedz
@przypadek_szczegolny: Nie interesują mnie opinie innych, taka jest moja. Ja uważam, że nieśmiałość, grzeczność jest bardzo urocza. Wartości moralne i intelektualne są tym, czego szukam, nie mocne feromony, gadatliwość, czy co tam jeszcze. Zresztą sama jestem taka, więc łatwiej otaczać mi się osobami podobnymi do mnie niż skrajnie różnymi.
  • Odpowiedz
@Aokx: No właśnie tego nie łapię. Ja się wychowywałam w domu, gdzie ojciec jest agresywny i przez co tym bardziej boję się takich ludzi. Lepiej mieć kogoś spokojnego, kto rozumie potrzebę ciszy i takie tam.
  • Odpowiedz
@niemowmojejmamie: Ale wiesz że teraz tak mówisz tylko, ludzie cały czas kłamią na temat spraw dobory partnera. Większość kobiet chcę takiego brutala co się wkurzy i krzyknie na kobietę że zupa za słona. I już nigdy nie będzie za słona... :3
  • Odpowiedz
@Aokx: Nigdy nie byłam w związku z taką osobą. Wręcz przeciwnie. Zawsze ciągnęło mnie do nieśmiałych ludzi, bo sama całe życie byłam kimś cichym i spokojnym, lubiącym wmieszać się w tłum. Nie lubię kłamstwa, bo mam silne morały. Sama zobaczyłam na własne oczy jacy straszni są ludzie agresywni. No ale wiesz lepiej ode mnie, w porząsiu.
  • Odpowiedz
@niemowmojejmamie w sumie pewnie tez bym mogl miec dziewczyne ktora jest spokojna, a nawet jest domatorem, nie musi byc jakas szalona asertywna czy s-x b---a, niezbyt dbam o wyglad a to jak sie z kims dogaduje i czy jest wzajemny szacunek i zrozumienie
  • Odpowiedz