Aktywne Wpisy
Aegithalos +206
VIFON_Polska +32
No Elo (。◕‿‿◕。) Pierwszy oficjalny wpis popularnych Zupek Chińskich na Wykopie! Ja już jestem miękki jak makaron.#heheszki #gotujzwykopem
Kruszysz makaron?
- Tak 63.5% (459)
- Nie 36.5% (264)
Pod koniec września wybieram się ze znajomymi na Bałkany i kilka dni spędzimy m. in. w Czarnogórze. Co polecacie zobaczyć / odwiedzić? Wiadomo, google idą w ruch, ale może są miejsca, które wywarły na was szczególne wrażenie albo mało popularne perełki? Będziemy nocować w Budvie, ale busikiem jesteśmy w stanie dojechać właściwie wszędzie, o ile będzie warto (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#podroze #turystyka #pytanie
@fan_comy: Sveti Stefan jest przereklamowany. Nie ma tam praktycznie nic oprócz plaży i wyspy na którą możesz wejść, jeżeli jesteś gościem hotelu, który jest na wyspie. Plaża przy wejściu na wyspę płatna chyba 100 euro - pusta. Plaża 10 metrów dalej z płatnymi leżakami w normalnej cenie - pełna. Byłem tam 10 minut i pojechałem dalej. To
Mirki, serdeczne dzięki za taki odzew! (。◕‿‿◕。) Widzę, że kraik mały, ale warty osobnej wycieczki - trochę szkoda, że mamy tam tylko 3 noclegi. Na pewno pojedziemy w kilka wspomnianych miejsc, myślę, że Lovcen i Kotor do ogarnięcia spokojnie w jeden dzień i jeszcze zostanie trochę czasu, a o kilka miejscówek możemy zahaczyć już jadąc z Bośni.
Zastanawia mnie, że nikt nie