Aktywne Wpisy

Bananek2 +249
Kobieta Schrödingera pięknie ujawnia się w aferze z Gargamelem xD
Biedna wykorzystywana dziewczynka, która jest zbyt niedojrzała by zadawać się z 25 letnim simpem i to jest z jego strony pedofilia, bo powinien poszukać dla siebie starszej, a nie spotykać się z taką biedną niedojrzałą, która nie rozumie świata, za to ta sama dziewczyna jest wystarczająco dojrzała by zostać striptizerką w klubie gogo i zarabiać na onlyfansie, bo jest silną niezależną kobietą
Biedna wykorzystywana dziewczynka, która jest zbyt niedojrzała by zadawać się z 25 letnim simpem i to jest z jego strony pedofilia, bo powinien poszukać dla siebie starszej, a nie spotykać się z taką biedną niedojrzałą, która nie rozumie świata, za to ta sama dziewczyna jest wystarczająco dojrzała by zostać striptizerką w klubie gogo i zarabiać na onlyfansie, bo jest silną niezależną kobietą

Od kilku lat mieszkam w Holandii i wciąż nie mogę pojąć jak to jest, że opieka zdrowotna w tym kraju jest tak wysoko oceniana w większości rankingów, a jak idziesz do lekarza rodzinnego to na wszystko jest przepisywany paracetamol ¯_(ツ)_/¯ mógłby mi to ktoś wyjaśnić? Mam znajomych którzy się wynoszą z tego kraju po kilku latach mieszkania tutaj właśnie przez opiekę zdrowotną.
#holandia #zdrowie #lekarz
#holandia #zdrowie #lekarz

Ma ktoś może taki model i pokrótce zrecenzuje? Warty swoich pieniędzy? Będzie służyć do grania na ps4. Odległość od TV będzie 1,5m-2m
#ps4 #telewizory #pytanie #pytaniedoeksperta #konsole
@enslavedeagle: 6000 i 6100 to bliźniacze modele, różniące się jedynie zakrzywieniem ekranu - 6000 jest płaski.
6400 ma zmienione podświetlenie matrycy względem 6400, mimo że jest krawędziowe jest bardziej równomierne i mocniejsze - a co za tym idzie, obraz jest lepszy, telewizor jest cieńszy, i ma ładnego pilota z mikrofonem.
@enslavedeagle: Względem 6000 oczywiście
A i jeszcze jedno - różnica między tym TV a plazmą HD Ready z 2008 roku jest duża w samej jakości i płynności obrazu? Nie oglądam telewizji, więc nie wiem jak z postępem w tym przypadku, ale będę chciał coś do filmów i seriali w jak najlepszej jakości i do PS4 Slim.
@rwL_: nie korzystam z upłynniaczy w grach, bo jest spory input lag i nie należy tego włączać w czasie grania, najlepszy do tego jest tryb gry. Telewizji nie oglądam, ale lubię zapuścić netflixa albo jakiś film z komputera, kiedyś z ciekawości włączyłem ten upłynniacz i wolę oglądać bez tego typu cudów.