Napisałem maila z informacją, że mam filmik i nie zawaham się go użyć. Zadzwonili do mnie, pani mnie baaardzo przepraszała, mówiła że są urlopy i trochę słabo kontrolowali co się działo w firmie. Mówiła to drżącym i łamiącym się głosem, aż mi się jej żal zrobiło :D Zaproponowała duuuży rabat na następne usługi. Z pewnością napędziłem im stracha i teraz będą ostrożniejsi z obchodzeniem się z autami klientów. Co mogę powiedzieć - montujcie kamery, uważajcie komu oddajecie swoje auto do naprawy i patrzcie na ręce mechanikom. Moja to Viofo A119, dyskretna i nagrywająca w fenomenalnej jakości. Kosztuje sporo, ale warto dać (wadą jest to, że włącza się dopiero po chwili od włączenia zapłonu i wyłącza od razu po zgaszeniu silnika, ale być może są też wersje z baterią).
@Damasweger serio?xD rabat na kolejne "zakupy"?xD to tak jakby napluli Ci w twarz xD katowali Ci samochód, a Ty zgodziłeś się na rabat?xD po takim czymś to już więcej razy bym tam nie przyjechał, a nie rabat xD xD xD napisz chociaż jakie miasto xD
@Damasweger no ale zrobisz to? Znajdziesz jakiegoś kolegę co do nich odstawi auto i zrobisz akcje ala 'będzie Pan zadowolony' na tvn turbo? Może postrasz ich że tak zrobisz i następnym razem bez mówienia im opublikujesz od razu materiał z ich danymi. To zawsze jakiś 'hak' plus mógłbyś się zobowiązać na mikro że za jakiś czas zrobisz im próbę.
@PaulStone: Może zrobię tak - pojadę tam na jakąś naprawę, poproszę o wspomnianą zniżkę, ale w aucie będzie taka kamera, że jej nie znajdą. Jak coś odwalą, to już litości nie będzie.
@Damasweger: Dodam jedno słowo: Przepraszaja zeby wziosc cie na litosc to czy oni cos dalej z tym zrobia to juz prawdopodobnie tego sie niedowiesz a pewnie chceli sory koles za okreslenie glupa znalezc ktory zamiecie sprawe pod dywan a oni pozostana z czystymi dupami
@Damasweger: ponawiam prosbe o zdjecie jak ta kamerka jest zamontowana ze jej nie widac, bo az ciezko mi w to uwierzyc. Do czego ona jest podlaczona ze sie wlacza/wylacza wraz z zaplonem?
@Damasweger śrubka w aucie na podsufitce? Podejrzane to będzie. Pomysł nad inną ukrytą kamerą. Ale cel znasz. Bądź konsekwentny. Ciągnij to. Za kilka miesięcy kiedy wszyscy zapomną... Zrób akcję. Sprawdź ich. I bądź bezlitosny jak co.
Moja to Viofo A119, dyskretna i nagrywająca w fenomenalnej jakości. Kosztuje sporo, ale warto dać (wadą jest to, że włącza się dopiero po chwili od włączenia zapłonu i wyłącza od razu po zgaszeniu silnika, ale być może są też wersje z baterią).
@Damasweger: marketing wchodzi na wyższy poziom. Zarzutki na wykopie, żeby wypromować kamerkę ( ͡º͜ʖ͡º)
Mirki chowam tatę. Nie wiem dlaczego to piszę tutaj, biorąc pod uwagę liczbę debilów na portalu... Ale pomyślałem że może ktoś to przechodził i zrozumie.... Jest mi w CH smutno i przykro #zalesie #religia #smierc
WPIS
Napisałem maila z informacją, że mam filmik i nie zawaham się go użyć. Zadzwonili do mnie, pani mnie baaardzo przepraszała, mówiła że są urlopy i trochę słabo kontrolowali co się działo w firmie. Mówiła to drżącym i łamiącym się głosem, aż mi się jej żal zrobiło :D Zaproponowała duuuży rabat na następne usługi. Z pewnością napędziłem im stracha i teraz będą ostrożniejsi z obchodzeniem się z autami klientów. Co mogę powiedzieć - montujcie kamery, uważajcie komu oddajecie swoje auto do naprawy i patrzcie na ręce mechanikom. Moja to Viofo A119, dyskretna i nagrywająca w fenomenalnej jakości. Kosztuje sporo, ale warto dać (wadą jest to, że włącza się dopiero po chwili od włączenia zapłonu i wyłącza od razu po zgaszeniu silnika, ale być może są też wersje z baterią).
#opdelivered #opisafaggot
Może postrasz ich że tak zrobisz i następnym razem bez mówienia im opublikujesz od razu materiał z ich danymi. To zawsze jakiś 'hak' plus mógłbyś się zobowiązać na mikro że za jakiś czas zrobisz im próbę.
Komentarz usunięty przez moderatora
Do czego ona jest podlaczona ze sie wlacza/wylacza wraz z zaplonem?
@Damasweger:
@Damasweger: marketing wchodzi na wyższy poziom. Zarzutki na wykopie, żeby wypromować kamerkę ( ͡º ͜ʖ͡º)