Aktywne Wpisy

PIAN--A_A--KTYWNA +183
źródło: temp_file7695248311974440636
Pobierz
tomosano +11
No to teraz wchodzimy na wyższy poziom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#limanowa #policja #rutkowski
Krzysztof Rutkowski odniósł się do trwającej od piątku policyjnej obławy na Tadeusza Dudę. W jego ocenie działania mają charakter zorganizowany, lecz kosztowny, a poszukiwany nadal może stanowić zagrożenie. Właściciel biura detektywistycznego wyznaczył 10 tys. euro nagrody za informacje o miejscu ukrycia podejrzanego o podwójne zabójstwa w Starej Wsi.
#limanowa #policja #rutkowski

Objeździłem i się zakochałem, ale chce jeszcze zobaczyć co ma konkurencja.
Głównie flat tricki i trochę skakania, czasami szybsza jazda.
#snowboard
No i co masz na mysli piszac troche skakania? Jak duze skocznie? Bo jak takie >8 metrow to raczej cos twardszego musisz brac...
W bananie podobało mi się, że przy mojej małej wadze, 156 sprawiała wrażnie bardziej chętnej do zabawy niż mój dość miękki Rome 153, ale gdy trzeba było, fajnie trzymała krawędzie.
Raczej idę w coś miękkiego. Zaciekawił mnie Warlock, bo pierwszy raz o niej czytam.
@draobwons: capite
Co roku Marek Sasiadek organizuje testy praktycznie co tydzien. Mozesz sobie potestowac deski Mervina aktualne oraz przyszloroczne. Jak chcesz byc na bierząco to albo fb jego albo adechade.com
Ale dzięki za info o testach, najbliżej mam na Test drive, ale ostatnio tyle wiary, że tylko kilka ciekawych desiw sprawdziłem. Z czego najbardziej zachwycił mnie właśnie banan ( ͡° ͜ʖ ͡°)