Po co taki BUUUM z wbijaniem tego 4200 jakby mieli rozdawać jakieś miliony kart za wejście do "pro laddera" ? Skończy się tak, że 3/4 osób przestanie grać po tygodniu bo będzie na minusowym w/l ratio i tyle. Tak samo nie rozumiem desperackiego poszukiwania talii żeby to wbić. Serio, ziomek, jak przez 3 miesiące tego nie wbiles to nie ma sensu teraz zarywać nocek i szukac złotej talii bo widocznie nie zasłużyleś. #gwint #gwent
@soltysek: Zabawne to ogólnie jest. Jestem tam sobie w jakiś grupkach na fb, to co chwile posty w stylu "JESTEM ZDESPEROWANY, DAJCIE JAKĄŚ TALIĘ!111!!!!!!" No luuuuudzie...
3/4 osób przestanie grać po tygodniu bo będzie na minusowym w/l ratio i tyle
@wincm: Większość osób będzie miała ok. 48% WR, czemu miałoby być inaczej? Do tego raptem 10% spada i całkiem prawdopodobne, że łatwiej będzie się utrzymać niż wejść z zewnątrz (choć to zależy od tego, czy nie zmienią MMR rankingówek), a zawsze to inny tryb, gdy ostatnio już wiele osób skarżyło się na nudę.
@wincm @MrKrisBas @Jan_K ogólnie to moim zdaniem prowadzi politykę update'ów która wogóle nie pasuje do gier online a w szczególności do karcianek. Moim zdaniem lepiej gdyby wrzucali patche częściej (raz w miesiącu dajmy na to, a krytyczne aktualizacje jak najszybciej) z niewielkimi zmianami, a nie patch co kika miesięcy który wywraca grę o 180 stopni. Podejście "nie pokazujemy nic co nie jest gotowe to jest dobre w przypadku gier
@Jan_K: Ludziom bedzie smutno, że dostają po dupie i wolniej wbijają dzienne nagrody - przestana grać. I ja jednak bym tego "nowym trybem" nie nazwał. To po prostu nowa drabinka i tyle. Trybem bym to nazwał gdyby wprowadzili coś nowego w przebiegu rozgrywki, np BO3 chociażby.
@wincm: Dokładnie to samo o dostawaniu po dupie i wolniejszym wbijaniu dziennych można powiedzieć o obecnych rankingówkach. Niemal każdy ma gdzieś ten pułap, gdy jego WR zaczyna dążyć do tych ok. 50% i staje w miejscu. Co do trybu - zdawało mi się, że to właśnie będzie BO 3, ale jak ponownie obejrzałem filmik to jednak z niego to nie wynika, a nie chce mi się na komórce szukać info.
Tak samo nie rozumiem desperackiego poszukiwania talii żeby to wbić. Serio, ziomek, jak przez 3 miesiące tego nie wbiles to nie ma sensu teraz zarywać nocek i szukac złotej talii bo widocznie nie zasłużyleś.
#gwint #gwent
No luuuuudzie...
@wincm: Większość osób będzie miała ok. 48% WR, czemu miałoby być inaczej? Do tego raptem 10% spada i całkiem prawdopodobne, że łatwiej będzie się utrzymać niż wejść z zewnątrz (choć to zależy od tego, czy nie zmienią MMR rankingówek), a zawsze to inny tryb, gdy ostatnio już wiele osób skarżyło się na nudę.
@MrKrisBas
@Jan_K ogólnie to moim zdaniem prowadzi politykę update'ów która wogóle nie pasuje do gier online a w szczególności do karcianek. Moim zdaniem lepiej gdyby wrzucali patche częściej (raz w miesiącu dajmy na to, a krytyczne aktualizacje jak najszybciej) z niewielkimi zmianami, a nie patch co kika miesięcy który wywraca grę o 180 stopni. Podejście "nie pokazujemy nic co nie jest gotowe to jest dobre w przypadku gier