Wpis z mikrobloga

Mam pytanie. Gdzie w trójmieście znajdę sensowny duży sklep z obuwiem? Chcę kupić dla siebie jakieś sensowne buty na co dzień, mogą być "ala sportowe" ale nic nie mogę znaleźć w Gdyni. Byłem już w Batorym, Rivierze, jakimś CCC i jeszcze gdzieś. Nic tam nie mają! Albo jakiś szajs co się rozwali za 2 miesiące, albo jakieś dziwactwa różowe/pomarańczowe odblaskowe lub wielkości płetw dla nurków, albo z kolei dwie pary na krzyż.

Najlepiej w Gdyni, ale tutaj już raczej nic sensownego nie znajdę (chyba, że źle szukam) może być też w Gdańsku, bylebym nie tracił czasu i paliwa na darmo.

Sklep internetowy rozważałem, ale później bawić się w zwroty jak nie będą pasować, to też taka zabawa 2/10.

Polecicie jakąś galerię/sklep? Byleby był duży wybór.

#trojmiasto #buty #streetwear #niebieskiepaski #ubierajsiezwykopem #modameska #pytanie #kiciochpyta
  • 12
@FightMaker: Jak już oblecisz całą Gdynię, nic nie znajdziesz i dostaniesz wizę do Gdańska -- kopsnij się do Fashion House. Tam jest kilkanaście sklepów z butami, jak tam nic nie znajdziesz -- to znaczy, że jesteś wybredny ponad miarę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@FightMaker: Outlet Ecco na ul. Świętojańskiej, spory wybór, a jak Ci się coś spodoba to taniej zamówisz z ich internetowego sklepu. Co do jakości i wyglądu nie mam zarzutów, ale trzeba trochę zapłacić.
@FightMaker: polecam, zwrot robisz w ich pudełku bez żadnych wyjaśnień/oplat czegokolwiek, ja nawet jak nie byłem pewien jaki rozmiar będzie pasować brałem dwie pary i jedną odsyłałem. Możesz też poszukać jakichś kodów rabatowych, co jakiś czas jakieś się pojawiają