Wpis z mikrobloga

#csgo Mircy robie sobie taki test. Przerzucilem na jedno z kont 200 kluczy i sprawdzam, czy poswiecajac max 1-2h dziennie jest sie w stanie obecnie cos potrejdowac. Zeby bylo ciekawiej bede uzywal jedynie tradebotow i marketu steam, nic wiecej. Po 3 dniach z 200k zrobilem 210. Zadne kokosy, ale zauwazam, ze nawet bedac januszem csgo, bez wiekszej wiedzy i bez masy wolnego czasu, mozna sobie cos tam dorobic. Jak jestescie ciekawi to moge zawolac za miesiac powiedziec co z tego wyszlo. Jak mowie, wiecej niz te 1-2h dziennie nie bede sie w to angazowal bo nawet nie mam czasu. Wiadomo, ze o rynku wiem cos wiecej niz janusze, ale nie wykorzystuje tego, ani obecnych znajomosci - tylko matematyka, boty i market - czyli to co dostepne ma kazdy :)
  • 14
@Perlo: Wszystko spoko, ale najpierw trzeba mieć gotówkę na początek, bo z dwóch kluczy to dużo nie zrobisz. Zresztą uważam, że lepiej zarobić pieniądze w normalnej pracy i po prostu kupić skiny, które chcemy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Perlo: no Perlek przecież ja jestem takim traderem XD profit tylko z tradebotów, przerzucania dopplerów i skinów ładnych do grania, a na miesiąc, można ze 150k luzakiem obrobić :D na pizze zawsze jest, od kiedy zacząłem od 15kluczy tradować to nigdy do tego nie dokładałem, a sam wiesz ile tobie kluczy sprzedałem, do tego drugie tyle na allegro, a 3 tyle do innych osób ( ͡º ͜ʖ͡º
@cup12552: nie, szukasz dla przykładu itemków z dobrym floatem/stickerami/patternem co tam jest akurat, kupujesz za klucze, sprzedajesz na markecie/redditcie za więcej. Ewentualnie szukasz czegoś co wydaje się, że ma niską cenę i kupujesz za klucze i sprzedajesz na innego bota który ma wyższą cenę.